Την σκότωσε εν ψυχρώ: Έφηβη πυροβόλησε την καλύτερή της φίλη – Ένας άγνωστος στο ίντερνετ της υποσχέθηκε 9 εκατ. δολάρια

Ο νοσηρός νους ενός άνδρα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ συνέλαβε την ιδέα για ένα έγκλημα για την τέλεση του οποίου παγίδευσε μια παρέα εφήβων υποσχόμενός τους ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό ως αμοιβή.

Φυσική αυτουργός της δολοφονίας της Σίνθια Χόφμαν, που έγινε το καλοκαίρι του 2019, είναι η καλύτερή της φίλη, η 22χρονη σήμερα Ντενάλι Μπρέμερ, που έχει ομολογήσει το έγκλημά της.

ΗΠΑ: Σκότωσε την καλύτερη της φίλη

Η νεαρή γυναίκα έχει παραδεχθεί ότι πείστηκε να δολοφονήσει την Χόφμαν, η οποία ήταν ένα άτομο με αναπηρία, όταν ένας άνδρας τον οποίο γνώρισε μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο της παρουσιάστηκε ως εκατομμυριούχος και της υποσχέθηκε αμοιβή 9 εκατομμυρίων δολαρίων αν του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της “σεξουαλικής κακοποίησης” και εν συνεχεία “δολοφονίας” του θύματος.

Η καθ’ ομολογία δολοφόνος ζει στην Αλάσκα. Την εποχή που δολοφόνησε τη φίλη της ήταν 18 ετών. Ο άνδρας που εμφανίστηκε ως εκατομμυριούχος είναι ένας νεαρός από την Ιντιάνα ονόματι Ντάριν Σίλμιλερ, 21 ετών την εποχή τέλεσης του εγκλήματος, ο οποίος εμφανιζόταν στα κοινωνικά δίκτυα ως Τάιλερ, “Tyler”. Κατηγορίες για συνέργεια σε ανθρωποκτονία αντιμετωπίζουν και οι Καλέμπ Λέιλαντ, 23 ετών σήμερα, και Κέιντεν Μάκιντος, 19 ετών.

Ο επονομαζόμενος “Tyler” εμφανιζόταν σε διάφορες εφαρμογές και προσέφερε 9 εκατομμύρια δολάρια για τον “βιασμό και τη δολοφονία κάποιου στην Αλάσκα”. Όταν κατάφερε να πείσει μια παρέα εφήβων τους ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία: φωτογραφίες και βίντεο.

Στις 2 Ιουνίου 2019, η κατηγορούμενοι και οι συνεργοί της, παρέσυραν την Σίνθια Χόφμαν στην περιοχή Άνκορατζ της Αλάσκα, στους καταρράκτες Thunderbird. Της πρότειναν μια βόλτα για πεζοπορία που η κοπέλα δέχθηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο της Αλάσκα, το θύμα θεωρούσε την δράστη της δολοφονίας την καλύτερή της φίλη.

Οι τρεις φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας έδεσαν την Χόφμαν με κολλητική ταινία γύρω από τα χέρια και τα πόδια της ενώ της φίμωσαν και το στόμα επίσης με κολλητική ταινία. Στη συνέχεια την πυροβόλησαν με ένα 9άρι περίστροφο.

Η παρέα των τριών δολοφόνων έστειλε στην ομάδα που είχαν με τον άνδρα από την Ιντιάνα στο Snaptchat πολλές φωτογραφίες και βίντεο “ακολουθώντας τις οδηγίες του”, όπως είπε στο δικαστήριο η Ντενάλι Μπρέμερ.

Αφού έφεραν εις πέρας τη νοσηρή αποστολή τους, έσπρωξαν το άψυχο πτώμα της Σίνθια Χόφμαν μέσα στο ποτάμι Εκλούτνα. Προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να κάψουν το πτώμα σε μια προσπάθεια εξαφάνισης κάθε στοιχείου ενώ έστειλαν γραπτό μήνυμα στην οικογένειά της ότι έπεσε στο ποτάμι σε διαφορετικό σημείο από εκείνο στο οποίο την έριξαν.

Η Ντενάλι Μπρέμερ αναμένεται να καταδικαστεί σε ποινή που θα κυμαίνεται από 30 έως 99 χρόνια κάθειρξη.

Εντωμεταξύ, το πολιτειακό δικαστήριο της Αλάσκα ζήτησε από τις αρχές της Ιντιάνα την έκδοση του Σίλμιλερ, ηθικού αυτουργού της δολοφονίας, προκειμένου να δικαστεί στην Πολιτεία που τελέστηκε το έγκλημα.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη