Την είχε απατήσει, τον έκανε μούσκεμα: Άντρας έκλεισε τη δεξίωση του γάμου του σε μαγαζί που τραγουδούσε η πρώην του

Ένα αστείο περιστατικό για τους χρήστες του Διαδικτύου έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες μέσα από βιντεάκια στο TikTok , όταν ένας άντρας κλείνει τη δεξίωση του γάμου του σε ένα μαγαζί χωρίς να γνωρίζει πως εκεί τραγουδάει η πρώην σύντροφός του. Το σίγουρο είναι πως ο γαμπρός δεν το βρήκε καθόλου αστείο, καθώς όταν κατάλαβε τι συνέβη, η τραγουδίστρια και πρώην σύντροφός του τον πλησίασε και τον έκανε μούσκεμα.

Η τραγουδίστρια κατέβρεξε τον γαμπρό γιατί την είχε απατήσει

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λέει ο σοφός λαός και η Alexandra Starr δεν χρειάστηκε να περιμένει και πάρα πολύ, καθώς ο πρώην της, αφού χώρισαν, της την έδωσε στο… πιάτο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι δυο τους ήταν μαζί για 5 χρόνια, μέχρι που πέρυσι τέτοια εποχή, διαπίστωσε πως την απατάει, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Στον διάστημα που ακολούθησε, αυτός βρήκε μία άλλη κοπέλα, με την οποία αποφάσισαν να παντρευτούν και στο πάρτι που διοργανώθηκε μετά την τελετή, αποφάσισαν να κλείσουν ένα συγκρότημα για να τραγουδήσει. Μόνο που η τραγουδίστρια του συγκεκριμένου συγκροτήματος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση της, η Alexandra Starr όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Όπως ξεκαθάρισε στις αναρτήσεις που έκανε στο TikTok, στην αρχή ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν κατάλαβε που είχε πάει, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να πάρει την εκδίκηση.

Έτσι, εμφανίστηκε κανονικά στο πάρτι μαζί με την μπάντα της, που ερμηνεύει διασκευές, μόνο που στο πρώτο μέρος είχε καλυμμένο το πρόσωπό της. Στη συνέχεια όμως, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να χορεύει στην πίστα, αποκαλύφθηκε.

Η νύφη αντιλήφθηκε αμέσως τι έχει συμβεί, ξαφνιάστηκε και το είπε στον σύζυγό της, γυρνώντας προς το μέρος της.

Η Alexandra Starr συνέχισε να ερμηνεύει το «Before He Cheats» της Carrie Underwood, ενώ ένας φίλος του ζευγαριού έχει πάει στην μέση, κρατώντας ένα ποτήρι νερό, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα, αν η κατάσταση ξέφευγε.

Η τραγουδίστρια το άρπαξε και όταν την πλησίασε ο γαμπρός, το έριξε πάνω του και τον έσπρωξε, κάνοντας εντυπωσιακή έξοδο.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»