Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο: Αυτός είναι ο 30χρονος που παρέσυρε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη

Η 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά παλεύει με τη ζωή της στο νοσοκομείο μετά το μοιραίο τροχαίο. Ο 30χρονος φαίνεται να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και να την εγκατέλειψε. Στην πόλη βρέθηκαν και οι γονείς της εσπευσμένα για να δουν τι συνέβη με την κόρη τους, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παιδί τους βρίσκεται σε κώμα.

Ο 30χρονος που φαίνεται να είναι ο δράστης

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για 30χρονο άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία και ποινικό παρελθόν, αφού έχει συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος βρισκόταν συνοδηγός και μια νεαρή κοπέλα. Επιπλέον, το όχημα ανήκει σε 44χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί στην αστυνομία.

Η φοιτήτρια Κτηνιατρικής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι, ενώ φέρει και πολλαπλά ορθοπεδικά τραύματα και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες κρατιέται στη με μηχανική υποβοήθηση…Ο ασυνείδητος οδηγός που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, παρέσυρε την άτυχη κοπέλα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητο την κοπέλα, μετά δυο παρκαρισμένα οχήματα και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα, όπου και έφυγε, αφήνοντάς την αβοήθητη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα