Τι άλλο θα ακούσουμε: Άντρας μπήκε σε στάβλο και βίασε άλογο επειδή λέει το ζώο του έκλεισε το μάτι

Ο ιδιοκτήτης του στάβλου αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερες κλειστού κυκλώματος ώστε να ελέγξει ποιος μπαινοβγαίνει στην περιουσία του.

Τα φρικιαστικά ευρήματα

Και οι εικόνες που αντίκρισε φυσικά τον σόκαραν. Ένας άνδρας εντοπίστηκε να κάνει σεξ με μία φοράδα μέσα στο στάβλο. Ο συναγερμός από τους αισθητήρες κίνησης που υπήρχαν στο στάβλο, ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να καλέσει την αστυνομία.Οι αρχές βρήκαν τον Daniel Raymond Webb-Jackson να κρύβεται σε ένα σημείο του στάβλου. Στη δίκη που ακολούθησε για την κακοποίηση του ζώου ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του αλλά αυτό που σόκαρε ακόμα περισσότερο ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο άνδρας για την πράξη του.

Συγκεκριμένα είπε ότι η φοράδα τον μύρισε στον καβάλο και… του έκλεισε το μάτι, κάτι που για αυτόν ήταν συναίνεση… Για τη δικαστή, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και τιμώρησε τον Webb-Jackson με 10 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και 700 δολάρια πρόστιμο.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»