Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Μία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατέρρευσε μπροστά στον σύντροφό της και δυστυχώς απεβίωσε στο οικία τους στη Λάρισα.

Στην αξιοσημείωτη θέση της αξιωματικού στον χώρο της αστυνομίας, είχε κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων της μέσα από την αφοσίωση, τον ακέραιο χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό της.

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ασαφή, με τα στοιχεία να δείχνουν προς μια καρδιακή ανακοπή ως πιθανή αιτία. Η αστυνομικός δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η προσδοκία είναι να διενεργηθεί νεκροψία από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν οι αιτίες του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου της.

Η Ελληνική Αστυνομία στη Λάρισα βρίσκεται σε βαθιά θλίψη μετά την άσχημη είδηση του απροσδόκητου θανάτου της 46χρονης αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Κυριακής πιθανόν λόγω ανακοπής καρδιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το onlarissa.gr, η ατυχής γυναίκα κατείχε τη θέση του αξιωματικού αστυνομικού ειδικών καθηκόντων και ψυχολόγου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ ήταν επίσης μητέρα ενός νεαρού αγοριού.

Ο σύζυγός της, μαζί με έναν γνωστό της, παρατήρησαν τη στιγμή που κατέρρεε και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα και προσπάθησαν να την επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Η 46χρονη αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διασωληνώθηκε. Παρά τις επιμένουσες προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Μήνυμα του επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ
Την εκλιπούσα αποχαιρέτησε με ανάρτησή του ο αντιστράτηγος, επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας γράφοντας τα εξής:

«“Θανέειν πέπρωται άπασι” — “είναι γραφτό σε όλους να πεθάνουν” (Πυθαγόρας)

Η φίλη και συνάδελφος Μαρία Κορώνη, Αξιωματικός και Ψυχολόγος της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας , τόσο αιφνίδια, έφυγε σήμερα το πρωί………….

Δυναμική αλλά και ευαίσθητη… Μητέρα αλλά και Αστυνομικός που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τη μετριότητα, πάντα αγωνιζόμενη για το καλό του Σώματος και των Συναδέλφων…δραστήρια και με τεκμηριωμένη άποψη……


Καλό ταξίδι αγαπητή μας Μαρία…… Καλό Παράδεισο……»

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»