Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Μπάσης σε ηλικία 74 ετών

Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Κώστας Μπάσης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ είχε συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Θλίψη στο καλλιτεχνικό χώρο έχει σκορπίσει η είδηση δυο θανάτων αγαπημένων ηθοποιών. Η Μίνα Αδαμάκη και ο Κώστας Μπάσης έφυγαν από τη ζωή και οι θάνατοι τους έγιναν γνωστοί μέσω του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Συγκεκριμένα ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας… Η γλυκιά μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου… Καλό ταξιδι».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»