Θρήνος στο χώρο της δημοσιογραφίας: «Έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Κράνος

Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας και στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Αιφνιδίως και σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Κράνος.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος

Ο Γιάννης Κρανός ήταν δημοσιογράφος σε αθηναϊκά ΜΜΕ, συνεργάτης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Ιωαννίνων και ένας από τους βασικούς διαχειριστές της ιστοσελίδας Epirusgate.

Ήταν μανιώδης ορειβάτης και λάτρης των βουνών, ο οποίος χρησιμοποιούσε τη φωτογραφική του μηχανή για να φωτογραφίζει πολυάριθμες θέες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή, η οποία οδήγησε στο θάνατό του. με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Μεγάλη απώλεια για τη γιαννιώτικη δημοσιογραφία

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και στους συναδέλφους του στον Δήμο Ιωαννιτων «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τον απροσδόκητο θάνατο του συναδέλφου μας Γιάννη Κράνου, εργαζόμενου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνεται τόσο ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος, ένας αγαπητός συνάδελφος… Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ιωαννιτών είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων

Ο δημοσιογράφος είχε και πολιτική δράση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ να απευθύνει με ανακοίνωσή της Ύστατο χαίρε στο Γιάννη Κράνο

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, πληροφορηθήκαμε την είδηση της αναγγελίας του θανάτου του δημοσιογράφου του Δημοτικού Ραδιοφώνου, «ψυχή» του ειδησεογραφικού site Epirusgate και πρώην Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Γιάννη Κράνου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με αφοσίωση τον χώρο της δημοσιογραφίας και η προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης και στην ενίσχυση των νέων στην πολιτική δράση ήταν εξαιρετική.

Υπήρξε πάντα άνθρωπος των αγώνων του δημοκρατικού χώρου, πάντα με διάθεση για συνεργασία και συναίνεση.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ο φίλος Γιάννης θα μείνει αξέχαστος για την προσφορά του στη δημοσιογραφία και την πολιτική ζωή της περιοχής μας”.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα