Θρήνος στην κηδεία του γιου της Μαίρη Παναγάκου: Ράκος η μητέρα του – Στεφάνια από Μπακογιάννη και Νικολούλη

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν φίλοι και συγγενείς, σήμερα τον Αντώνη Παναγάκο, με τη μητέρα του Μαίρη Παναγάκου, να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο 43χρονος επιχειρηματίας, το απόγευμα της Δευτέρας 13/2 έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του, υποστηρίζει, έχει βάλει στόχο ζωής να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Αντώνης Παναγάκος: Το τελευταίο αντίο

Ο γείτονας του που άκουσε τον πυροβολισμό και βρέθηκε επιτόπου στο σημείο της τραγωδίας, σήμερα έπεσε πάνω στο φέρετρο του αυτόχειρα, μόλις το αντίκρυσε.

Η εκκλησία ήταν στολισμένη, ενώ στεφάνια έφτασαν από τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, την Αγγελική Νικολούλη και τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Η γνωστή μαγείρισσα, λίγο πριν από την κηδεία του γιου της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Την βλέπαμε παλαιότερα σε στήλες μαγειρικής τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μάνη, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από την κηδεία του γιου της, όπως ανέφερε η εκπομπή “Super Κατερίνα”. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Πρωινό”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: “Πριν από λίγα λεπτά. Γύρω στις 9.45 η Μαίρη Παναγάκου μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Επειδή μιλήσαμε και τηλεφωνικά μαζί της, η γυναίκα θρηνεί και βρίσκεται σε μια δεινή θέση. Τη μετέφεραν συγγενείς και φίλοι που έχουν σπεύσει από διάφορα μέρη της Ελλάδας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Είναι με πάρα πολύ υψηλή πίεση”

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»