Θρήνος στην Αμαλιάδα: Τραγικές φιγούρες οι τρεις κόρες και η σύζυγος του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα στην κηδεία του

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνος, στην Αμαλιάδα, στον Γιώργο Κουτσούμπα, που ήταν ο μηχανοδηγός του επιβατηγού τρένου, το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στις 28 Φεβρουαρίου, κοντά στα Τέμπη.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιος, ενώ συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και κάτοικοι της Αμαλιάδας, κατέκλυσαν τον ιερό ναό και τον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο υπάλληλο και να συμπαρασταθούν στην σύζυγο και στις τρεις κόρες του.

Τραγωδία Τέμπη: Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος, ο οποίος κάνει έρευνα για την ιστορία των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ημέρες συνομίλησε με διάφορους ανθρώπους, για την ανείπωτη τραγωδία.

Όπως ανέφερε στο”Studio 4″ ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, για τον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Μετέφερε την πληροφορία πως ο άτυχος άνδρας είχε ζητήσει μετάθεση για τη συγκεκριμένη γραμμή, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς οι κόρες του σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συμπλήρωσε από την πλευρά της, πως φίλος του μηχανοδηγού, τους είπε ότι ήταν να πάρει σύνταξη πέρυσι, αλλά έμεινε για να βοηθήσει τα κορίτσια του που σπουδάζουν, αλλά και να εκπαιδεύσει καινούριους.

Related posts

Αμηχανία Μαξίμου για το ψήφισμα με τις πάνω από 1 εκατ. υπογραφές- 300.000 σε μία μέρα

Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών έξω από τη Βουλή και αποκατέστησαν την μνήμη των θυμάτων

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η 31χρονη τραγουδίστρια του TikTok που πάλευε γενναία με τον καρκίνο