Θρήνος στην Αμαλιάδα: Τραγικές φιγούρες οι τρεις κόρες και η σύζυγος του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα στην κηδεία του

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνος, στην Αμαλιάδα, στον Γιώργο Κουτσούμπα, που ήταν ο μηχανοδηγός του επιβατηγού τρένου, το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στις 28 Φεβρουαρίου, κοντά στα Τέμπη.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιος, ενώ συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και κάτοικοι της Αμαλιάδας, κατέκλυσαν τον ιερό ναό και τον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο υπάλληλο και να συμπαρασταθούν στην σύζυγο και στις τρεις κόρες του.

Τραγωδία Τέμπη: Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος, ο οποίος κάνει έρευνα για την ιστορία των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ημέρες συνομίλησε με διάφορους ανθρώπους, για την ανείπωτη τραγωδία.

Όπως ανέφερε στο”Studio 4″ ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, για τον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Μετέφερε την πληροφορία πως ο άτυχος άνδρας είχε ζητήσει μετάθεση για τη συγκεκριμένη γραμμή, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καθώς οι κόρες του σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συμπλήρωσε από την πλευρά της, πως φίλος του μηχανοδηγού, τους είπε ότι ήταν να πάρει σύνταξη πέρυσι, αλλά έμεινε για να βοηθήσει τα κορίτσια του που σπουδάζουν, αλλά και να εκπαιδεύσει καινούριους.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»