Θρήνος και σπαραγμός στη Σκιάθο: Νεκρός ο 41χρονος Μάρκος Γεωργίου

Σοκαρισμενη η κοινωνία της Σκιάθου από την είδηση του θανάτου του Μάρκου Γεωργίου σε ηλικία 41 ετών.

Ολη η παρέα του θρηνεί

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή χθες Δευτέρα (4/12) το πρωί ενώ ήδη η σορός του βρίσκεται για νεκροψία και νεκροτομή. Η εξόδιος ακολουθία του 41χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λέσβου από την ξαφνική απώλεια του Χρήστου Βαλασέλλη, του δημιουργού του Jazler, μόλις στα 49 του χρόνια.

Ο Χρήστος Βαλασέλης, διευθυντής του Aeolos Tv, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του , μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επίσης, η θλίψη και το σοκ στον χώρο της ιατρικής στη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλη μετά την είδηση του θανάτου του πλαστικού χειρουργού, Νίκου Μπέσκου.

Πρωτοπόρος στο ραδιόφωνο

Ο Χρήστος Βαλασέλης αγαπητός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στη Λέσβο, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 άνοιξε ραδιοφωνικό σταθμό στη Μυτιλήνη παίζοντας μουσική από κασέτες και ήταν εκείνος που δημιούργησε το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων το γνωστό Jazler που υιοθετήθηκε από όλους σχεδόν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το δημιούργημά του το αναβάθμιζε συνεχώς, ενώ εντάχθηκε και στα εκθέματα του Μουσείο Τηλεοπτικής ιστορίας.

Η τηλεοπτική του οικογένεια :

«Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 49 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής του Aeolos Tv και δημιουργός του Jazler ιδιοκτήτης του Slam 101,5 Χρήστος Βαλασέλλης.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος – η ψυχή και η καρδιά του Jazler και του Aeolos TV – βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του.

Η οικογένεια του Aeolos TV έχει σιγήσει, θρηνώντας αυτή τη μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα