Θρήνος & οργή για τη νεκρή 17χρονη: Της τράβηξαν το μαντήλι ενώ έκανε ποδήλατο και τη πάτησε διερχόμενη μηχανή

Οργή έχει προκαλέσει στην Ινδία ο θάνατος μιας 17χρονης κοπέλας μετά από παρενόχληση, την ώρα που εκείνη έκανε ποδήλατο.

Τι συνέβη

Όπως φαίνεται και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, η 17χρονη έκανε ποδήλατο με μια φίλη της, όταν ξαφνικά από δίπλα της πέρασε μια μηχανή με δύο αγόρια, το ένα εκ των οποίων της τράβηξε το μαντήλι που φορούσε στο κεφάλι της με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει στον δρόμο και να χτυπηθεί από δεύτερη μηχανή που ακολουθούσε.

«Με το που είδα το βίντεο κατάλαβα ότι η κόρη μου ήταν νεκρή», δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης ο όποιος βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, αφού ενημερώθηκε από τηλεφώνημα της ανιψιάς του, της δεύτερης κοπέλας που φαίνεται στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας.

Τι είπαν οι γιατροί-Η κατάληξη

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχε αφήσει την τελευταία της πνοή πριν την πάμε στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι το σαγόνι της είχε γίνει θρύψαλλα και ότι είχε πεθάνει από τα βαριά τραύματα στο κεφάλι της. Δεν υπήρξαν τελευταίες λέξεις και αποχαιρετισμοί», πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

Δύο ημέρες πριν το δυστύχημα, η 17χρονη, η οποία ήθελε να σπουδάσει γιατρός, είχε εξομολογηθεί στον πατέρα της ότι υπήρχαν αγόρια που παρενοχλούσαν την ίδια και άλλα κορίτσια έξω από το σχολείο τους. Σύμφωνα με την ανηψιά του, η αστυνομία έχει ενημερωθεί έκτοτε ότι οι νεαροί αυτοί άνδρες κάνουν βόλτες κάθε πρωί και κάθε απόγευμα έξω από το σχολείο, πολλές φορές κάνοντας κόντρες με τις μηχανές τους.

«Η κόρη μου δολοφονήθηκε. Αυτοί που την σκότωσαν θέλουν κρέμασμα», συμπλήρωσε οργισμένος στο BBC ο πατέρας της 17χρονης.Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα – ο ένας ανήλικος – ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν άλλο ένα πρόσωπο.

Ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δύο από τους συλληφθέντες στα πόδια «επειδή προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα μας και να διαφύγουν ενώ τους πηγαίναμε για εξετάσεις». Για τον τρίτο που έχει συλληφθεί η επίσημη εκδοχή είναι ότι έσπασε το πόδι του επιχειρώντας να αποδράσει.Οι συγγενείς των συλληφθέντων, πάντως, αρνούνται την εμπλοκή τους στο δυστύχημα και κατηγορούν τους αστυνομικούς ότι τους πυροβόλησαν σε στημένο επεισόδιο.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας