Θρηνεί η δημοσιογραφία: Πέθανε o δημοσιογράφος Δημήτρης Πετυχάκης – Στα Χανιά η κηδεία του

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 11:00, στον ιερό Ναό Αγίου Λουκά Χανίων, θα κηδευτεί ο Δημήτρης Πετυχάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο των Χανίων λόγω προβλημάτων υγείας.
Εφυγε σε ηλικία 69 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πετυχάκης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Δημήτρης Πετυχάκης εργαζόταν ως οικονομικός ρεπόρτερ, αναλυτής και αρθρογράφος, εξέπνευσε ενώ νοσηλευόταν στον νοσοκομείο Χανίων με προβλήματα υγείας.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Πετυχάκη

Ο Δημήτρης Πετυχάκης γεννημένος στις 22 Ιουλίου του 1953, ήταν απόφοιτος του London School of Economics, εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης και στην εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ», ήταν ανταποκριτής στις Βρυξέλλες και από τους πρώτους Έλληνες δημοσιογράφους διαπιστευμένους στο ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Μέχρι το 1993 για την ΕΡΤ1 και στη συνέχεια για την ΕΡΤ2 είχε καλύψει δημοσιογραφικά πλήθος Συνόδων Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και συνεδριάσεις του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός. Ο Δημήτρης Πετυχάκης διετέλεσε και μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Δημήτρης Πετυχάκης Περισσότερα

Ο θάνατος του 69χρονου οικονομικού ρεπόρτερ, αναλυτή και αρθρογράφου, σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στην ΕΡΤ, με την οποία συνεργαζόταν.

Ήταν απόφοιτος του London School of Economics και κατόπιν βασικός οικονομικός συντάκτης του «Βήματος» και ανταποκριτής στις Βρυξέλλες.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης ήταν από τους πρώτους Έλληνες δημοσιογράφους που ήταν διαπιστευμένος στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα, ενώ κάλυψε για τα κανάλια της ΕΡΤ Συνόδους Κορυφής της ΕΕ και το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ήταν επίσης και μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα