Θρίλερ στην Ημαθία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 8χρονου παιδιού-Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Δεν είχε εξακριβωθεί μέχρι τώρα η αιτία θανάτου του 8χρονου αγοριού , που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό.

Η αιτία θανάτου του

Από στρεπτόκοκκο φαίνεται πως πέθανε τελικά το 8χρονο αγοράκι από τον Στενήμαχο Νάουσας Ημαθίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.Σύμφωνα με το Action24 που επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδάκι κατέληξε τελικά από το συγκεκριμένο μικρόβιο.Το αγοράκι την Παρασκευή το απόγευμα ανέβασε πυρετό, όμως οι γονεί θεώρησαν ότι ήταν κάτι απλό και το αντιμετώπισαν με αντιπυρετικά. Το Σάββατο ο πυρετός δεν υποχωρούσε και ταυτόχρονα το παιδί άρχισε να κάνει εμετούς. Οι γονείς το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, επέστρεψαν στο σπίτι τους και όταν πήγαν ξανά στο νοσοκομείο οι γιατροί τους ζήτησαν να παραμείνουν για νοσηλεία για περαιτέρω διερεύνηση.

Την Κυριακή οι τιμές σε νέες εξετάσεις ήταν πάρα πολύ υψηλές και η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε. Οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά το πήγαν στο Γεννηματά, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, που διαθέτει ΜΕΘ Παίδων. Δυστυχώς το αγοράκι δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή.

Βαρύ το κλίμα

Μετά το άκουσμα του θανάτου του 8χρονου παιδιού, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής στην οικογένεια, στους οικείους, στους συμμαθητές και τους δασκάλους για την απώλεια του μικρού μαθητή μας από το Στενήμαχο. Οι σκέψεις μας αυτές τις ώρες είναι στην οικογένεια του παιδιού, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας».

Σε ένδειξη πένθους το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στο Στενήμαχο Νάουσας, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου, με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα