Θρίλερ στα Άνω Λιόσια: Τους πέταξε τσιμετσόλιθο επειδή του έκαναν παρατήρηση για τη μουσική

Άνω Λιόσια: Τα περιστατικά διατάραξης κοινής ησυχίας είναι πολύ συνηθισμένα στις μεγαλουπόλεις, που τα σπίτια είναι κτισμένα τόσο κοντά το ένα με το άλλο. Συγκεκριμένα, ένα περιστατικό που εξελίχθηκε στα Άνω Λιόσια έγινε γνωστό στα μέσα, με νεαρούς να φαίνεται να επιτέθηκαν σε έναν άνδρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για την δυνατή μουσική και τους ζήτησε να χαμηλώσουν.

Νεαροί επιτέθηκαν με τσιμεντόλιθο σε έναν άνδρα στα Άνω Λιόσια, όταν τους έκανε παρατήρηση.

Ένα αδιανόητο επεισόδιο συνέβη στα Άνω Λιόσια τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/9). Ένας 40χρονος που βγήκε μαζί με τον αδελφό του για να κάνουν παρατήρηση σε νεαρούς που περνούσαν με το αυτοκίνητό τους έχοντας δυνατά τη μουσική, κατέληξε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς του πέταξαν τσιμεντόλιθο.

«Την ώρα που βγήκαμε να τους κάνουμε παρατήρηση μας έκαναν λεκτική επίθεση και όταν πλησιάσαμε έκαναν όπισθεν για να μας πατήσουν με το αυτοκίνητό τους», είπε ο αδελφός του 40χρονου, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι οι δράστες του πέταξαν τσιμεντόλιθο. «Μετά την λεκτική επίθεση του πέταξαν ένα τσιμεντόλιθο στο στήθος και στο γόνατο. Στη συνέχεια πήραν μια μεγάλη πέτρα και ο ένας φώναζε στον άλλον ‘σκότωσέ τον’. Εκείνη τη στιγμή βγήκαν γείτονες και τους απώθησαν», συνέχισε.

Αμέσως μετά την επίθεση κλήθηκε η αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους νεαρούς, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ο 40χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν