Θρίλερ με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή: Η επιθυμία της δεύτερης συζύγου του για την ταφή του

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή και ο θρήνος είναι ανείπωτος για την οικογένειά του, που ετοιμάζεται για την κηδεία του.

Θρίλερ με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή

Ο Γιάννης Βογιατζής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών, με τον θάνατό του να σκορπά θλίψη τόσο στους οικείους του όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Θρίλερ όμως επικρατεί και με την ταφή του, αφού επιθυμία του ήταν να αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.Τι θα γίνει όμως τώρα με την κηδεία του; Ο Γιάννης Βογιατζής φαίνεται πως θα ταφεί, σύμφωνα με την επιθυμία της δεύτερης συζύγου του. Μάλιστα, τα παιδιά του Γιάννη Βογιατζή συμφώνησαν με την απόφασή της, με αποτέλεσμα η κηδεία του να γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας.

Ο Βασίλης Βογιατζής μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση.Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή».

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»