Θλίψη στο καλλιτεχνικό χώρο: Μόλις το ανακοίνωσε η Ελένη Δήμου – Νεκρός αγαπημένος τραγουδοποιός-Η σπαρακτική ανάρτηση

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά από την απώλεια του γνωστού τραγουδιστή – τραγουδοποιού Τάσου Βογιατζή. Ήταν εκείνος που μεταξύ άλλων σύστησε δισκογραφικά τον Νότη Σφακιανάκη στο κοινό.

Αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει υπογράψει ως στιχουργός: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου» και δεκάδες ακόμη επιτυχίες..

Τάσος Βουγιατζής: Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου

“Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP”..

Τάσος Βουγιατζής: Η ανάρτηση της Λίτσας Γιαγκούση

“Μόλις το έμαθα.. Καλό παράδεισο Τασούλη μου!!”..

Τάσος Βουγιατζής: Η ανάρτηση του Ανδρέα Λάμπρου

Τάσο μου δεν θα ξεχάσω ποτέ τις κουβέντες μας, το χιούμορ σου, την ευγένεια σου, την καλοσύνη σου, την έξυπνη ποιητικότητα του λόγου σου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συνομιλίες μας και τα μηνύματα σου που καταλήγανε όλα σε ομοιοκαταληξία! Λάτρεψα την γράφη σου μέσα από τα υπέροχα τραγούδια που σου είχε τραγουδήσει η Ελένη Δήμου! Εκτός από δημιουργός όμως ήσουνα και ένας υπέροχος ερμηνευτής, τραγούδαγες με ένα τρόπο σαν να κλείνεις το μάτι στον ακροατή και εγώ ως δημιουργός είχα την χαρά να το βιώσω αυτό με την προσωπική μας συνεργασία που είχαμε το 2015 όταν τραγουδήσεις το τραγούδι που σου έγραψα με τίτλο «Κόλλησα» (https://youtu.be/vwPxBQhyNmw) Τα τελευταία χρόνια σε είχα χάσει! Σου είχα στείλει κάποια μηνύματα και από εδώ από το facebook και στο κινητό σου και δεν είχα πάρει ποτέ απάντηση! Ήθελα να δω τι κάνεις πως είσαι! Σκέφτηκα να ρωτήσω και να πάρω πληροφορίες από την Ελένη Δήμου αλλά έλεγα συνέχεια αύριο και αύριο και αύριο… και να που ήρθε το σήμερα που μέσα από το προφίλ της Ελένης έμαθα το μοιραίο! Για μένα αλλά και νομίζω για όσους σε γνωρίζουν θα είσαι πάντα ένας ανατρεπτικός μοντέρνος ποιητής! Καλό παράδεισο φίλε μου!

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα