Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της 38χρονης Βέρας – Την αποχαιρέτησαν τα τρία της παιδιά

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 38χρονη Βέρα, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν το όχημά της πήρε φωτιά στην Κατερίνη.

Το πένθος στην οικογένεια είναι πολύ βαρύ καθώς η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Οδύνη για τα παιδιά της

Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Αυγούστου, την 38χρονη Βέρα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια νέα γυναίκα έφυγε τόσο άδικα. Ανείπωτος ο πόνος και για τα τρία παιδιά της Βέρας, που δεν θα ξαναδούν την αγαπημένη τους μητέρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, ενώ η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Αρωνά.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (29/7). Η 38χρονη απανθρακώθηκε όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης

“Την είδα καμένη στο αυτοκίνητο, πάει το παιδί μου”: Ο θρήνος των συγγενών της 38χρονης που κάηκε στο αυτοκίνητο [βίντεο]
Το πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρει ότι η γυναίκα πρόλαβε και εισέπνευσε τοξικούς καπνούς και δεν αποκλείεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της και να μην μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει πόρισμα για το τι συνέβη στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν μοντέλο του 1994 και είχε γίνει αλλαγή στο καύσιμό του.

“Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την είδα καμένη μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε, μόνο η κόρη μου και ο Θεός. Έφυγε το παιδί μου, πάει χάθηκε” λέει συντετριμμένος ο πατέρας της 38χρονης μητέρας.

Τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Κατερίνης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Φαρμάκη στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το odelalis.gr, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι η γυναίκα κινούνταν με το όχημά της, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Στο σημείο έφτασαν περίοικοι για να βοηθήσουν την 38χρονη, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το ΙΧ τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες. Με πυροσβεστήρες στα χέρια προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»