Θύελλα αντιδράσεων για το γκάλοπ της Τατιάνας Στεφανίδου και την ερώτηση για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Σάλο έχει προκαλέσει ένα γκάλοπ το οποίο για λογαριασμό της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ ζητάει από τον κόσμο να ψηφίσει σε ερώτημα αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο.

Το διαδικτυακό γκάλοπ δημοσιεύτηκε στο Twitter και έθετε το παρακάτω ερώτημα: «Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;»

Μερικές ώρες μετά, και ενώ οι αντιδράσεις είχαν αρχίσει, το γκάλοπ αφαιρέθηκε από το λογαριασμό, ωστόσο όπως φαίνεται όχι γιατί είχε προκαλέσει οργή, αλλά γιατί έκλεισε η ψηφοφορία.

 Το νέο μήνυμα ευχαριστεί τον κόσμο που ψήφισε.

Tόσο η ιδέα του γκάλοπ σχετικά με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, καθώς και ο τρόπος που διατυπώνεται το ερώτημα αφού παραθέτει στοιχεία τα οποία δεν είναι επίσημα και πλέον αμφισβητούνται –  καθώς το γεγονός του μαχαιριού δεν επιβεβαιώνεται – προκάλεσαν μαζικές αναφορές προκειμένου να κατέβει η ανάρτηση.

Τα σχόλια είναι πάρα πολλά και στρέφονται κατά της εκπομπής και της παρουσιάστριας. Ορισμένοι μάλιστα ζητούν παρέμβαση του ΕΣΡ για την εκπομπή.

ction(){ $(‘.infinite-content’).infinitescroll(‘retrieve’); return false; }); $(window).load(function(){ if ($(‘.nav-links a’).length) { $(‘.inf-more-but’).css(‘display’,’inline-block’); } else { $(‘.inf-more-but’).css(‘display’,’none’); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $(‘.post-gallery-bot’).flexslider({ animation: “slide”, controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: ‘.post-gallery-top’ }); $(‘.post-gallery-top’).flexslider({ animation: “fade”, controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: “<“, nextText: “>”, sync: “.post-gallery-bot” }); }); });

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»