Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα δίδυμα παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 60χρονος πήρε τα δύο του παιδάκια και κλειδώθηκε στο αμάξι.

Το απίστευτο περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 20.30 στην περιοχή του Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση και οι πρώτοι αστυνομικοί του ΑΤ Λαγκαδά που έφτασαν επί τόπου διαπίστωσαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου. Χωρίς να χάσουν χρόνο, έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλωβισαν τα ανήλικα και τον πατέρα τους. Παράλληλα, κάλεσαν ενισχύσεις και σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να χρειαστεί να συνδράμει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου.Τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 2,5 ετών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ ο πατέρας τους, περίπου 60 ετών, μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.Σημειώνεται ότι τα αίτια του συμβάντος ερευνώνται.

Δείτε το βίντεο

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό