Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 24χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο – “Είχε πάρει το αμάξι μου”, σε σοκ ο πατέρας

Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το δυστύχημα έγινε στο δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Νέα Μηχανιώνα, στο ύψος της Περαίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος πέρασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν δίδυμα αδέρφια και ανατράπηκε.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού μίλησε στο Live News, περιγράφοντας πώς έμαθε την τραγική είδηση όταν ξύπνησε και διαπίστωσε πως ο γιος του, δεν είχε επιστρέψει.

“Ούτε καν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω τίποτα παιδιά. 5 η ώρα το πρωί. Να πάω στο νοσοκομείο γιατί τράκαρε. Με ποιο αμάξι τράκαρε; Και βγαίνω έξω και βλέπω είχε πάρει το αμάξι το δικό μου που το είχα εδώ αραχτό, βρήκε τα κλειδιά κι έφυγε”.

“Δίπλωμα είχε αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε γιατί είχε προϋπηρεσία στα τρακαρίσματα. Γι’ αυτό κι εγώ δεν το είχα βγάλει στην κυκλοφορία. Εγώ του είχα πει ότι δεν πληρώνω την ασφάλεια για να μην το παίρνει, γιατί εγώ είμαι φορτηγατζής. Τίποτα δεν τον φέρνει πίσω πλέον. Το θέμα είναι τι κάνω εγώ” πρόσθεσε για τον 24χρονο σεφ.

“Κοιμόμουν, τίποτα δεν κατάλαβα, τον είδα ζωντανό και τον είδα πεθαμένο” είπε με λυγμούς.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα