Θάφτηκε στη λάσπη η παλιά εθνική Πατρών – Αθηνών – Απεγκλωβίστηκαν οι οδηγοί

Η καταρρακτώδης βροχή στην Πάτρα «έθαψε» την Παλιά Εθνική στις λάσπες. Επιχείρηση για απεγκλωβισμούς οδηγών.

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία

Όπως μετέδωσε το tempo24.news, λόγω της καταρρακτώδους βροχής, η Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών, μετά τα διόδια του Ελαιώνα, πλημμύρισε από λάσπη και πέτρες και ήταν απροσπέλαστη.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οδηγοί παγιδεύτηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστούν.
Νωρίτερα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών στο 161ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Ελαιώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) αποκαταστάθηκε με αμφιδρόμηση η κυκλοφορία των οχημάτων της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, που είχε διακοπεί από το πρωί στο 161ο χιλιόμετρο λόγω κατολίσθησης.

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στο 80ο χιλιόμετρο στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι η κυκλοφορία των οχημάτων, παραμένει αποκλεισμένη λόγω κατολίσθησης.

Επίσης στην Επαρχιακή Οδό Αιγίου- Δερβενίου- Μαμουσιάς σε διάφορα σημεία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω κατολίσθησης χωμάτων και φερτών υλικών.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»