«Θα σας σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»: Διέρρευσε ηχητικό ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Dj στο γνωστό μοντέλο – Σοκάρει το πανελλήνιο

Για άγρια επίθεση κατά την σύντροφο του, καταγγέλλεται γνωστός Dj, σε μπαρ της Γλυφάδας. Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που είχε στείλει στο μοντέλο.

Η εκπομπή T-Live και ο Alpha, έφεραν στο φως της δημοσιότητας, το ηχητικό ντοκουμέντο, με το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Dj και το νεαρό μοντέλο.

Ξυλοδαρμός Γλυφάδα: Όσα καταγγέλλει το μοντέλο

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες, ο καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 5/2 έξω από κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα.

Εκτός από το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Dj απειλεί ότι θα σκοτώσει το μοντέλο και τον νυν σύντροφό της, ο Alpha παρουσίασε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη νεαρή γυναίκα βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το μοντέλο, σε μία σχέση 7 ετών, τη ξυλοκοπούσε συστηματικά και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Όπως δήλωσε η 27χρονη στην κάμερα του Alpha: «Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα, σαν να μου έπεσε τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνεται στα χέρια ο πρώην μου με τον νυν, πήγα να τους χωρίσω.

Με ξαναχτύπησε, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Ο νυν μου δεν τον χτύπησε, τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, απλά ο πρώην μου ήθελε να του δαγκώσει το αφτί και να του κόψει κομμάτι»

Ξυλοδαρμός Γλυφάδα: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»