Τέσσερις Πακιστανοί απήγαγαν, έδεσαν και ξυλοκόπησαν Έλληνα αστυνομικό στη Νίκαια

Τέσσερις Πακιστανοί κατηγορούνται πως έδεσαν και έδειραν αστυνομικό στη Νίκαια – Άνδρες της Άμεσης Δράσης τον βρήκαν μέσα στα αίματα – Οι μετανάστες καταγγέλλουν ότι ο αστυνομικός τους απείλησε μαζί με άλλα δύο άτομα – Ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι είδε να κινούνται ύποπτα και τους ακολούθησε

Μπροστά σε ένα απίστευτο συμβάν βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Τα ξημερώματα κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό στη Νίκαια και εκεί είδαν ότι το θύμα ήταν συνάδελφός τους. Οι δράστες μάλιστα έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι γίνεται φασαρία σε διαμέρισμα στη Νίκαια. Κανείς δεν γνώριζε ότι στο περιστατικό εμπλέκεται ένστολος. Οι δράστες έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησαν να εμποδίσουν και τους άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στη Νίκαια και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα τεσσάρων μεταναστών πακιστανικής καταγωγής. Κατάφεραν να τους “εξουδετερώσουν” και στη συνέχεια εισήλθαν στο διαμέρισμα. Εκεί βρήκαν άγρια ξυλοκοπημένο και δεμένο χειροπόδαρα τον συνάδελφό τους.

Είναι ένα τουλάχιστον περίεργο περιστατικό. Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα εκείνη, ωστόσο είχε μαζί του το όπλο του. Πρόκειται για αστυνομικό του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Οι Πακιστανοί καταγγέλλουν πως ο ένστολος μαζί με άλλα δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμά τους και τους απείλησαν. Επισημαίνουν μάλιστα πως ζητούσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Εκείνοι, όπως υποστήριξαν, αντέδρασαν και άρχισε συμπλοκή. Οι δύο άνδρες που ήταν μαζί με τον αστυνομικό κατόρθωσαν να διαφύγουν, εντούτοις ο ένστολος έπεσε στα χέρια τους και ξυλοφορτώθηκε άγρια.

Ο αστυνομικός από την πλευρά του ισχυρίζεται πως ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας είδε τους Πακιστανούς να κινούνται ύποπτα. Τους ακολούθησε ως το διαμέρισμα όπως λέει για να διαπιστώσει τι κάνουν. Τότε φαίνεται ότι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Το έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες και τον χτύπησαν.

Τώρα οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου/Ε. Μιλή

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»