Ταξίδια σε όλο τον κόσμο και διαμονή σε ακριβά θέρετρα: Η οικονομική άνεση του νεαρού ζευγαριού στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, έχει ταράξει τα νερά των Αρχών καθώς οι έρευνες συνεχίζονται περιμένοντας να λάμψει η αλήθεια, για το ποιος είναι πραγματικά ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας, από την Πολωνία.

Οι Αρχές, έχουν ξεκινήσει έρευνα με την ζωή της κοπέλας πριν την δολοφονία αλλά και του συντρόφου της. Τα social media του ζευγαριού, είναι γεμάτο από φωτογραφίες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Μυστήριο με την οικονομική άνεση του ζευγαριού

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους η 27χρονη χρησιμοποιούσε συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, είναι τα ταξίδια που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές πάντα με τον σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014 όταν εκείνη ήταν 18ετών.

Ταξίδια που στοίχιζαν πολλές φορές χιλιάδες ευρώ και σε μέρη που φαντάζουν σαν όνειρο για κάθε λάτρη των ταξιδιωτικών προορισμών. Η οικονομική άνεση του ζευγαριού είναι ένα από τα ερωτήματα που θέλουν οι αρχές να απαντηθεί άμεσα, προκειμένου ν ολοκληρώσουν έτσι το προφίλ της 27χρονης και του συντρόφους της.

Συγκεκριμένα από το 2014 μέχρι πρόσφατα είχαν επισκεφθεί μαζί την Αίγυπτο, την Τυνησία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Καραϊβική. Μάλιστα στις συγκεκριμένες χώρες διέμεναν σε ακριβά τουριστικά θέρετρα.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα