Τάιλερ Μακμπέθ: «Χωρίς αμφιβολία ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη σχέση τους και και το πολιτικό μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη, στην πρώτη του συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ο Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε στον ΑΝΤ1, για τη γνωριμία τους, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την πεποίθηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

«Απολύτως. Χωρίς αμφιβολία, 100% θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ο λόγος που αφιερωθήκαμε μαζί σε αυτό ήταν γιατί του είπα από την αρχή, δεν με ανησυχεί αν θα καταφέρεις να κερδίσεις την ηγεσία του κόμματος, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να βεβαιωθείς ότι θα κάνεις ό,τι πρέπει για να γίνεις ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Αν πρόκειται να σταματήσουμε τη ζωή μας στις ΗΠΑ και να τα βάλουμε όλα σε αναμονή εκεί και να μεταφέρουμε τη ζωή μας εδώ και να κάνουμε αυτή την προσπάθεια μαζί, θα το κάνουμε και θα το κάνουμε ολοκληρωτικά και δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις, θα το κάνει για τους σωστούς λόγους, και θα το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε, και θα δούμε τι θα συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων για το πολιτικό μέλλον του συζύγου του ο Τάιλερ Μακμπέθ, στο πλαίσιο της συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάιλερ Μακμπέθ αρκέστηκε να πει ότι «ως πολίτης πιστεύω η κοινωνία εδώ, και όντας από το εξωτερικό, όπως, ξέρετε, μόλις αρχίζω να καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή και το κλίμα εδώ στην Ελλάδα, θεωρώ ότι η εξέλιξη είναι απαραίτητη. Εννοώ, μιλάτε για ένα κόμμα που ήταν στην ηγεσία της χώρας. Και δεν μπόρεσε να τη διατηρήσει ή ακόμα και να διατηρήσει την υποστήριξη του κόσμου σε καμία από τις εκλογές που ακολούθησαν. Οπότε πρέπει να υπάρξει πραγματικά μια ενδοσκόπηση. Όπως και στην αρχή αυτής της συνέντευξης, σας είπα ότι για να μπορέσετε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο στη ζωή, πρέπει να υπάρχει αυτογνωσία στο τι θέλεις και ποιος είσαι. Η ίδια σκέψη ισχύει για οτιδήποτε στη ζωή. Όπως ακριβώς και σε αυτό το κόμμα. Αυτό το κόμμα πρέπει να κοιτάξει μέσα στο κόμμα και να πει, τι συμβαίνει; Ποια είναι τα προβλήματα; Και πρέπει να προσπαθήσουν να τα αντιμετωπίσουν. Και νομίζω ότι αυτό προσπάθησε να κάνει ο Στέφανος από τότε που εξελέγη».

Τάιλερ Μακμπέθ: Η δημοσιότητα και η δημιουργία οικογένειας

«Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ λόγω της δημοσιότητας. Νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι όταν μπήκαμε σε αυτό το ενδεχόμενο και πήραμε την απόφαση για τον Στέφανο να αγωνιστεί για την ηγεσία ενός κόμματος, πήραμε αυτή την απόφαση ξέροντας προφανώς ότι οι ζωές μας θα άλλαζαν. Και σ’ αυτή την αλλαγή προφανώς μπαίνεις στη δημόσια σφαίρα και οι ζωές σας ερευνώνται εξονυχιστικά από το κοινό», είπε ο Τάιλερ Μακμπέθ, μιλώντας για τις αλλαγές στην ζωή τους και πρόσθεσε: «Είχαμε προβλέψει τις περισσότερες από αυτές τις αλλαγές. Δεν μπορείς πραγματικά να ξέρεις τι πραγματικά να περιμένεις πριν συμβεί, αλλά ήταν πράγματα για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και συναισθηματικά. Δεν νομίζω ότι μας εξέπληξε αυτό και δεν έχει αναγκαστικά αλλάξει η καθημερινότητα μας».

Αναφερόμενος στο πόσο ιδιωτική μπορεί να είναι πλέον η ζωή τους ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε: «Υπάρχει κάποια γραμμή ως προς την ιδιωτικότητα και όρια που θέλουμε να διατηρήσουμε, αλλά έξω απ’ αυτό πρέπει απλά να δεις πως θα τα καταφέρεις τόσο μόνος σου όσο και με τον άλλο. Και νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα είναι να παραμείνεις προσγειωμένος στο ποιος είσαι και να παραμείνουμε προσγειωμένοι κι ως ζευγάρι».

Επίσης σημείωσε ότι: «Ειδικά εγώ προτιμώ να διατηρήσω τη ζωή μου ιδιωτική σε ένα βαθμό. Προφανώς όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση, όπως προείπα, δεν γίνεται τα πάντα να παραμείνουν σε μια ιδιωτική κατάσταση. Τώρα όπου πάμε οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν. Υπάρχει αυτή η αναγνωρισιμότητα πια. Έτσι το να έχεις μια κάμερα να σε ακολουθεί συνεχώς είναι ένα πράγμα. Αλλά το να μην μπορείς να πας τον σκύλο σου μια βόλτα ή κάτι παρόμοιο, το πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Υπάρχουν κάποια απλά πράγματα, απλές καταστάσεις της ζωής που θα θέλαμε να παραμείνουν ιδιωτικά, όπως το να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από το σπίτι μας. Το τι κάνεις έξω από το σπίτι, στη δημόσια ζωή είναι μία διαφορετική συζήτηση».

Αναφερόμενος στα όσα έχουν ειπωθεί περί οικογένειας, ο σύζυγός του Στέφανου Κασσελάκη είπε: «Πιστεύω ότι τώρα έχουμε ήδη μια οικογένεια με τη Φάρλι, την οποία γνωρίσατε κιόλας στην αρχή της συνέντευξης, αλλά νομίζω ότι αν στο μέλλον αποκτήσουμε πραγματικά τη δυνατότητα να κάνουμε οικογένεια, θα θεωρήσουμε τους εαυτούς μας τυχερούς. Αυτός νομίζω είναι ο πιο απλός τρόπος να το δεις. Να τη η οικογένεια μου, ακριβώς εδώ! Ειλικρινά αν καταφέρουμε να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε παιδιά στο μέλλον, θα είναι ευλογία. Νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση μέχρι να το καταφέρουμε πραγματικά μια μέρα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει».

Τάιλερ Μακμπέθ: «Νιώθω ότι έχω νιώσει διάκριση επειδή δεν είμαι Έλληνας»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ είπε ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά: «Σιγά! Σιγά! Έχω ξεκινήσει μαθήματα. Βασικά σήμερα είχα μάθημα, οπότε είμαι στη δεύτερη εβδομάδα και πηγαίνω πέντε ημέρες την εβδομάδα στην πραγματικότητα. Έτσι, προσπαθώ πραγματικά να κάνω εντατικά μαθήματα. Ελάτε λοιπόν να με βρείτε πάλι σε έξι μήνες και ελπίζω να κάνουμε μια συζήτηση στα ελληνικά». «Λατρεύω την Ελλάδα, ειλικρινά. Δεν έχω νοσταλγήσει την πατρίδα μου. Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια, έχεις νοσταλγήσει το σπίτι σου από τότε που είσαι εδώ; Και δεν το έχω κάνει, και νομίζω ότι κυρίως αυτό έχει να κάνει με το πόσο δεμένος είμαι και με την οικογένειά του (Στέφανου). Αλλά επίσης, ξέρετε, οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί και σε καλοδέχονται εδώ. Οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα με την έννοια ότι «ένα λεπτό για να σκεφτώ. Μήπως δεν μου αρέσει η Ελλάδα; Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα!»

Ακόμη, ο Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε για το αν βιώνει ρατσισμό στην Ελλάδα και για το πώς βλέπει το πολιτικό μέλλον του συζύγου του. Όπως είπε αισθάνθηκε μια διαφοροποίηση για το ότι δεν είναι Έλληνας, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης είναι. Σημείωσε όμως ότι οι άνθρωποι τους έχουν δεχτεί και εξήγησε και γιατί. «Είναι ενδιαφέρον γιατί δεν αισθάνομαι απαραίτητα ρατσισμό επειδή είμαι γκέι και ταυτίζομαι ως γκέι και το δηλώνω προς τα έξω. Ειλικρινά, νιώθω ότι έχω νιώσει διάκριση επειδή δεν είμαι Έλληνας. Έτσι, όταν πολλοί μπορεί να σκεφτούν ότι πιθανότατα θα βίωσα διακρίσεις επειδή είμαι γκέι, στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Νιώθω πιο άβολα σε πολλές περιπτώσεις όπου, ξέρετε, δυστυχώς, δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα αυτή τη στιγμή. Δουλεύω για να φτάσω εκεί. Αλλά, ξέρετε, είμαι ξένος και έχω έρθει στη χώρα του ελληνικού λαού και αυτή είναι η χώρα τους».

«Και έτσι καταλαβαίνω ότι σε κάποιο βαθμό είναι περίεργοι να μάθουν ποιος είμαι. Αλλά την ίδια στιγμή, υπάρχει μια συγκεκριμένη δήλωση που έγινε για μένα «Ξέρετε, είμαστε εντάξει που είστε γκέι οι δυο σας, αλλά γιατί δεν βρήκε Έλληνα;»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ είπε ακόμα ότι η κοινωνία βλέπει πως είναι αυθεντικοί. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι βλέπουν απλώς να είμαστε αυθεντικοί, να είμαστε ο εαυτός μας. Και κοίτα, ο καθένας έχει άποψη, ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις για τα πράγματα. Αλλά θα έλεγα ότι η κοινωνία γενικά ήταν πολύ ανοιχτή, ξέρετε, ίσως ακόμη και στο να επανεξετάσει τη σκέψη της σχετικά με τη γνώμη που θα είχαν, να δουν ένα γκέι ζευγάρι ή να έβλεπαν ένα γκέι ζευγάρι σε ηγετικό ρόλο, ή, ξέρετε, πολλές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται απλώς την έκθεση.

Πρέπει να δουν κάποιον που προσδιορίζεται με έναν τρόπο και να αλληλεπιδράσουν μαζί του προτού μπορέσουν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτή η κατάσταση, όπως τι σημαίνει αλληλεπίδραση με έναν ομοφυλόφιλο, τι σημαίνει να αλληλεπιδρούν με ένα γκέι ζευγάρι. Πολλοί άνθρωποι δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να το κάνουν αυτό. Νομίζω λοιπόν ότι με λίγη έκθεση, οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλοι από όσο ίσως, νομίζω, όλοι μας περιμέναμε. Αυτό ήταν πολύ θετικό για εμάς, θα έλεγα».

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό