«Τα πήρε όλα δέκα. Πού είναι να τα δει; Στο χώμα;»: Ξέσπασε ο πατέρας της Ελπίδας – Βγήκαν οι βαθμοί στην σχολή της

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα, η οποία πέθανε στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, οποίος χαρακτήρισε «βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή» τα μέτρα που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις οικογένειες των θυμάτων.

Χρήστος Χούπας: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια

Ο κ. Χρήστος Χούπας «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για όσα έγιναν και έδωσε τη δική του απάντηση στα κατακριτέα σχόλια που έλαβε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Πού είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου. Δε με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π… στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»