Τα νεότερα για την υγεία του: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας, όταν ένα  αγοράκι, μόλις 1,5 έτους έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το  korinthostv, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Το παιδί, λόγω σοβαρών κακώσεων στο κρανίο και στον θώρακα, χειρουργήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Το χρονικό του συμβάν

Το αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, πάνω σε τσιμεντένια επιφάνεια.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Έτσι, έφτασε στο νοσοκομείο στις 13:40 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν το παιδί ξέφυγε για λίγο από την προσοχή της γιαγιάς του που το πρόσεχε.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»