Τα μηνύματα που την καίνε: “Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε SMS για να δέσει με μάγια το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη”

Νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται στο παρελθόν να είχε ανταλλάξει SMS με στενή φίλη της, στα οποία ήθελε να «δέσει» με μάγια το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, ώστε να μείνει μαζί της και να μη χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη πως τα μηνύματα αυτά, φέρεται να έχουν ανταλλαχθεί μέσω της εφαρμογής Messenger του Facebook.

Ήθελε να δέσει με μάγια τον Δασκαλάκη

Σύμφωνα με τον ίδιο, εστάλησαν από τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ στη συνέχεια διεγράφησαν από την ίδια.

Ωστόσο, φέρεται η γυναίκα που τα έλαβε, να τα έστειλε στον Μάνο Δασκαλάκη, όταν θεώρησε ότι κάποια πράγματα «διαστρεβλώνονταν».

Μάλιστα, με βάση τον Πέτρο Κουσουλό, αυτά τα SMS δεν εμπεριέχονται στη δικογραφία, γιατί εστάλησαν λίγο καιρό μετά την έρευνα που σταμάτησε για τον θάνατο του μικρού παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα