«Τα κορίτσια τσίριζαν… πεταγόντουσαν τζάμια»: Επιβάτης του μοιραίου τρένου περιγράφει καρέ καρέ τις δραματικές ώρες

Οι περιγραφές των ανθρώπων, προκαλούν ρίγη για το πως κατάφεραν να βγουν ζωντανοί, από την τραγική σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσιάστηκε η μαρτυρία ενός ανθρώπου που νοσηλεύεται τραυματισμένος από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Τραγωδία Τέμπη: Σοκάρει η μαρτυρία επιβάτη

Όπως ανέφερε: «Όταν έπεσα κάτω, τότε σηκώθηκα όρθιος και πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, στο κεφάλι, στο πρόσωπο από άλλα άτομα. Μετά σηκώνομαι, τα κορίτσια φώναζαν βοήθεια, τσίριζαν. Οι πόρτες κλειδώθηκαν, από εκεί δε μπορούσα να ανοίξω. Το φως παρέμενε ανοιχτό. Πάω εκεί στην πόρτα, να χτυπάω, δεν άνοιγε η πόρτα καθόλου, είχε σφηνώσει..

Μετά σηκώνω το πόδι, ρίχνω τρεις κλωτσιές για να σπάσω το τζάμι να βγούμε έξω και μετά γυρίζω πίσω. Βλέπω ένας νεαρός έσπασε με πυροσβεστήρα το τζάμι που λέει η δημοσίευση, δε ξέρω αν ήταν αυτό το παιδί, ήταν πολλά τα άτομα μέσα και σιγά σιγά, ένα ένας βγαίναμε από το παράθυρο. Μετά έσβησαν τα φώτα, δε βλέπαμε και αρχίσαμε να φωτίζουμε με τον φακό από το κινητό.

Και όπως πηδήξαμε, ήταν πολύ κάτω και βρεθήκαμε στα χωράφια και έτσι έπεσα και έσπασα το πλευρό μου. Τώρα δε μπορώ να σηκωθώ, πρήστηκε η κοιλιά, σπασμένο το πλευρό, το μάτι μου, μπήκανε και πολλά γυαλιά μέσα».

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη