Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι εξίσου κακό με το κάπνισμα, Σύμφωνα με έρευνα

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν ότι το να είναι τόσο ανθυγιεινό όσο και το κάπνισμα

Οι χρήστες των μετοχών πρέπει να πληρώσουν έως και 65% περισσότερο για τα ασφάλιστρα ζωής

Η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας δήλωσε ότι το σπάζοντας είναι 95% ασφαλέστερο από το κάπνισμα

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν ότι το να είναι εξίσου ανθυγιεινό με το κάπνισμα και να θέτουν πολιτικές αναλόγως, σύμφωνα με έρευνα.

Οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων πρέπει να πληρώνουν έως 65% περισσότερο για τα ασφάλιστρα ζωής απ ‘ό, τι για τους μη καπνιστές – την ίδια αύξηση που αντιμετωπίζουν οι παραδοσιακοί καπνιστές.

Το κόστος είναι ισοδύναμο με £ 26 επιπλέον μηνιαίως κατά μέσο όρο για μειωμένη ασφαλιστική κάλυψη με κρίσιμη κάλυψη ασθένειας, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας MoneySuperMarket.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν ότι το να είναι εξίσου ανθυγιεινό με το κάπνισμα και να θέτουν πολιτικές αναλόγως, σύμφωνα με έρευνα

Ο Kevin Pratt, εμπειρογνώμονας στον τομέα των καταναλωτών στην ιστοσελίδα, δήλωσε: «Η χρήση νικοτίνης σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων των μπαλών και των κόμμεων, σημαίνει ότι θα θεωρηθεί καπνιστής – πρέπει να είσαστε ελεύθεροι νικοτίνης για δώδεκα μήνες για να πάρετε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.

«Αν έχετε ήδη κάλυψη ζωής και παραιτηθείς επιτυχώς από το κάπνισμα, αξίζει να πείτε στον ασφαλιστή σας να δει αν θα προσαρμόσουν ανάλογα τα ασφάλιστρά σας. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εκτελέσετε μια νέα προσφορά ως μη καπνιστής για να δείτε τι τιμές είναι διαθέσιμες ».

Ο κ. Pratt είπε ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ του καπνίσματος και της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, διότι οι επιστημονικές μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην υγεία δεν έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής.

Οι ασφαλιστές δεν κάνουν καμία διάκριση βάσει του αριθμού των τσιγάρων που καπνίζουν καθημερινά. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το βορειοδυτικό και το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας έχουν το υψηλότερο ποσοστό καπνιστών (12,6%), ενώ ένας στους 20 νέους καπνίζουν τους τελευταίους 12 μήνες.

Τα τιμολόγια για ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής αναλύθηκαν για τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2018. Με μειωμένη ασφαλιστική κάλυψη, το ποσό της κάλυψης μειώνεται κατά τη διάρκεια της πολιτικής, συνήθως για να αντικατοπτρίζει τη μείωση του ποσού που οφείλεται σε ενυπόθηκο κεφάλαιο και τόκο.

Για την εναλλακτική ασφαλιστική κάλυψη ζωής, για την οποία οι καπνιστές πληρώνουν κατά μέσο όρο £ 16,59 κατά μέσο όρο ανά μήνα από τους μη καπνιστές, το ποσό της κάλυψης παραμένει το ίδιο για τη διάρκεια της πολιτικής. Η Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών δήλωσε χθες ότι τα δεδομένα υγείας για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν «αδιάφορα».

Οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων πρέπει να πληρώνουν έως 65% περισσότερο για τα ασφάλιστρα ζωής από τους μη καπνιστές – την ίδια αύξηση που αντιμετωπίζουν οι παραδοσιακοί καπνιστές

Δημόσια υγεία Η Αγγλία έχει δηλώσει ότι το φαγητό είναι 95% ασφαλέστερο από το κάπνισμα, ενώ το Royal College of Physicians δηλώνει: «Το κοινό μπορεί να διαβεβαιώσει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ ασφαλέστερα από το κάπνισμα».

Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι η περιεκτικότητα σε νικοτίνη και καπνό των ηλεκτρονικών τσιγάρων εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα υποδεικνύει ότι οι μητέρες που τσακίζουν ή φορούν μπαχαρικά νικοτίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνουν τον κίνδυνο του μωρού για θάνατο. Η έρευνα διαπίστωσε ότι η νικοτίνη σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ξαφνικού θανάτου του βρέφους.

Ο Charlie Campbell, από την Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών, δήλωσε τα εξής: «Ενώ υπάρχουν αποδείξεις ότι τα ίδια τα τσιγάρα δεν είναι τόσο επιβλαβή, τα σημερινά στοιχεία είναι ότι το συνολικό προσδόκιμο ζωής των γυναικών είναι ακόμα χαμηλότερο από τους μη καπνιστές».

Πηγή: dailymail

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα