Τα είπε όλα σε 8 λέξεις-Το SMS της Αναστάζια που «καίει» τον Πολωνό σύντροφό της

Η έρευνα συνεχίζεται για τον φρικτό θάνατο της 27χρονης Πολωνής που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού και τα νέα στοιχεία καίνε.

Η έρευνα συνεχίζεται

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την υπόθεση της άτυχης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω, πετάχτηκε σε τρύπα γυμνή, τυλιγμένη σε σεντόνι και αναλύει τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Ο έμπειρος αστυνομικός θεωρεί ότι οι έρευνες καθυστερούν πολύ για να λύσουν ένα τέτοιοι έγκλημα ενώ θεωρεί πολύ μεγάλο τον χρόνο που δόθηκε στους υπόπτους να φτιάξουν τις ιστορίες τους πριν βρεθούν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του ρεπορτάζ η νεαρή Πολωνή έστελνε μηνύματα στον σύντροφό της, ο οποίος εργαζόταν στην ξενοδοχειακή επιχείρηση στην οποία δούλευε και εκείνη σεζόν, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού που συνελήφθη.

Τι έγραφε το μήνυμα

Η 27χρονη κοπέλα ζητούσε από τον σύντροφό της να πάει να την πάρει με μηνύματα μέσα από διαδικτυακή εφαρμογή, με τον ίδιο να απαντάει ότι δεν μπορούσε γιατί εργαζόταν εκείνη της ώρα.

Ένα από τα μηνύματα της άτυχης κοπέλας έγραφε «Έλα πάρε με από εδώ, δεν νιώθω άνετα».

Το πρώτο μήνυμα απεστάλη στις 20.30 εκείνης της βραδιάς. Στις 20.45 φαίνεται από υλικό κάμερας να μπαίνει στο σπίτι του βασικού υπόπτου, ενώ στις 22.30 στέλνει το στίγμα της και ζητάει από τον σύντροφό της να πάει να την παραλάβει.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα