Τα είπε όλα με 2 Λέξεις: Η Απάντηση-Τάπα του Αντετοκούνμπο στους επικριτές μετά τον αγώνα με την Ουκρανία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο δημοφιλής αθλητής αφήνει συχνά το σχόλιό του για διάφορα θέματα μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά κυρίως προτιμά να δείχνει αυτό που θέλει με τα έργα και όχι με τα λόγια του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι έγραψε μετά τον αγώνα Ελλάδας-Ουκρανίας

Έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με την Ουκρανία για το Eurobasket 2022. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία ιστορική εμφάνιση στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με την Ουκρανία. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σκόραρε 41 πόντους για να γράψει ρεκόρ καριέρας με την Ελλάδα και να οδηγήσει τη γαλανόλευκη στο 4/4 στο Eurobasket 2022.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε μία αγριεμένη φωτογραφία με λεζάντα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. “Το παιχνίδι παίζεται. Όχι με λόγια” έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν σταματάει να δίνει απαντήσεις στους επικριτές του με τα όσα κάνει μέσα στο παρκέ.

“Το παιχνίδι παίζεται. Όχι με λόγια” έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν σταματάει να δίνει απαντήσεις στους επικριτές του με τα όσα κάνει μέσα στο παρκέ.

Related posts

Σάλος με σχολείο των Τρικάλων: Μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους στους επισήμους στην παρέλαση

Χίος: Ύψωσαν στο νησί τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία προκαλώντας δέος και συγκίνηση

«Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της»