Τα έχασε η Νικολούλη: Νεκρή εντοπίστηκε η 75χρονη τουρίστρια που εξαφανίστηκε στην Τέλενδο

Νεκρή βρέθηκε η 75χρονη βρετανίδα, που είχε εξαφανιστεί στην Τέλενδο, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγό της.

Η 75χρονη τουρίστρια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 30 Απριλίου, βρέθηκε νεκρή σε δύσβατη περιοχή στην Αγία Τριάδα. Τη σορό της ανέσυραν άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην περιοχή.

Την έψαχναν στην Νικολούλη

Η Σούζαν Χαρτ είχε επισκεφθεί το νησί με τον σύζυγό της και έναν φίλο τους, με στόχο να κάνουν αναρρίχηση. Η 75χρονη γυναίκα ωστόσο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν θα συνόδευε τον άντρα της και τον φίλο τους. Όπως είχαν συμφωνήσει, θα τους περίμενε στο μοναδικό ταβερνάκι που υπάρχει στο νησί, ωστόσο όταν οι δύο φίλοι επέστρεψαν, η 75χρονη είχε εξαφανιστεί.

Με την περίπτωση της Βρετανίδας τουρίστριας είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη, προβάλλοντας την εξαφάνιση και τις εκκλήσεις του συζύγου του στην εκπομπή. Η ίδια μάλιστα είχε σημειώσει ότι υπήρχαν πιέσεις από τη βρετανική πρεσβεία, για να γίνουν συντονισμένα οι απαραίτητες έρευνες, καθώς εδώ και δύο μήνες δεν υπήρχε κανένα εύρημα. «Δεν έχει άνοια, έχει κάποια πάθηση που ξεχνάει όταν αφυδατώνεται» είχε δηλώσει ο σύζυγος της αγνοούμενης στο Φως στο Τούνελ.

Δείτε το video

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»