Τα έχασαν οι δικαστές με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος σε 4ο παιδί από εξωσυζυγική σχέση»

Η δίκη για την υπόθεση της Πάτρας, ξεκίνησε σήμερα με τις κατηγορίες της Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο των τριών παιδιών της, με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Ο πατέρας των παιδιών, περιέγραψε κάτω από ποιες συνθήκες έφυγαν τα τρία παιδιά από τη ζωή αλλά και τον γάμο του με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Η κατάθεση στο δικαστήριο

Ανέφερε επίσης για τις σχέσεις του ζευγαριού ήταν άριστες μέχρι και το 2019, αλλά μετά τον θάνατο της Μαλένας υπήρξε ρήξη.

Χαρακτηριστικά είπε πως το 2019 και μετά οι σχέσεις τους ήταν απολύτως «τυπικές», ενώ είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο ίδιος πιστεύει ότι το 4ο παιδί που κυοφορούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν δικό του, αλλά από την σχέση που είχε, καθώς όπως τόνισε πολλές φορές είχαν τυπικές σχέσεις.

Επίσης διευκρίνισε, πως είχε μείνει ο ίδιος με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο διότι η σύζυγός του ήταν έγκυος, αλλά τότε δεν γνώριζε για την εξωσυζυγική της σχέση και τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε άμβλωση μετά από συμβουλή των γιατρών.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα