«Τα ακούγαμε όλα από το τηλέφωνο»: Συγκλονίζει πατέρας τραυματισμένης φοιτήτριας που ήταν στο φονικό δυστύχημα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους στα Τέμπη ενώ παράλληλα ανατριχιάζουν οι ανθρώπινες μαρτυρίες, από την τραγωδία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και όσοι επιζήσανε να συγκλονίζουν για τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ.

Χαρακτηριστικά ο πόνος του πατέρας, του οποίου η κόρη βρίσκεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Λάρισας, ο οποίος αποκάλυψε ότι την ώρα της σύγκρουσης άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο της κόρης του.

Τραγωδία Τέμπη: “Άκουγα φωνές ουρλιαχτά”

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Την κόρη μου και άλλες δυο φίλες της που είναι συμφοιτήτριες, ευτυχώς τις βοήθησε ο Θεός. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Τη βοήθησε ο Θεός και επέζησε. Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι για να ευχαριστήσω δυο ανθρώπους που τη βοήθησαν. Την ώρα του δυστυχήματος, η κόρη μου ήταν μέσα στο τρένο μαζί με τις φίλες της, την Μαρία και την Έλλη και άλλο ένα παιδί, υπήρχε εκεί και ένα παιδί, Χρήστος το όνομά του».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντα μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Την ώρα του δυστυχήματος, η κόρη μου έμεινε με το κινητό στο χέρι και ακούγαμε live όλες τις εξελίξεις. Την άκουγα που εγκατέλειπε το τρένο και άκουγα, ο Χρήστος, ο Χρήστος. Τη βοήθησε, να τον έχει καλά ο Θεός, και την κόρη μου και τις φίλες της αλλά και ένα παιδί που είχα κάψει τα μάτια του. Είναι ένας ήρωας αστυνομικός που θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρω το όνομά του γιατί αν δεν ήταν αυτό το παιδί, δε θα μπορούσαν να βγουν από εκεί αυτά τα παιδιά. Υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, να τον χαίρονται οι γονείς του.

Δεν τον γνωρίζαμε, ούτε είχε πει την ιδιότητά του, την έμαθα εγώ μετά… Όταν τα παιδιά εγκατέλειψαν το τρένο με τη βοήθεια αυτού του παιδιού, η κόρη μου τσακίστησε σε κάτι σίδερα, τα ακούγαμε όλα από το κινητό… Εκείνη την ώρα βρέθηκε ένας αστυνομικός, τον έπιασε η κόρη μου από τα πόδια και τον παρακάλεσε να την πάρει και να την πάει στο νοσοκομείο. Αυτός ο άνθρωπος την έβαλε στο περιπολικό με τις δυο φίλες της, φύγανε αμέσως για το νοσοκομείο. Ευάγγελος Ντόντος είναι το όνομά του και υπηρετεί στη Λάρισα».

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη