Tέλος οριστικά απο το Star η Τατιάνα Στεφανίδου. Δείτε τι θα κάνει τη νεα σεζον

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star, το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια, φορτισμένη συναισθηματικά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για καλοκαίρι, χωρίς όμως να ανανεώσει το τηλεοπτικό ραντεβού της μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

Αυτό προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, δεδομένου ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει έντονα η φημολογία πως η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς τη νέα σεζόν.

Η Τατιάνα αποχώρησε επίσημα από το STAR, καθώς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον σταθμό για την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια με τους ιθύνοντες του καναλιού -που τόσο την στήριξε- πριν από 15 ημέρες, της προτάθηκε να συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη με μια εκπομπή περισσότερο κοινωνικού χαρακτήρα.

Ωστόσο, σήμερα, μετά το φινάλε της εκπομπής της, βρέθηκε ξανά με τα στελέχη του σταθμού, όπου και έδωσε την τελική της απάντηση, η οποία ήταν αρνητική, πιθανότατα γιατί έχει συμφωνήσει ήδη με άλλο κανάλι. Ωστόσο, η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ δεν υπήρχε μεταξύ τους καμία ψύχρα, με αποτέλεσμα η αποχώρησή της να γίνει σε πολύ καλή διάθεση και κοινή συναινέσει.

Τώρα, όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της από εδώ και πέρα;

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το Mega επιθυμεί να την εντάξει στο δυναμικό του και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του, μόνη ή με τον Μάρκο Σεφερλή, κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς το πιο πιθανό σενάριο είναι να «μετακομίσει» στο Epsilon, το οποίο φαίνεται να την πολιορκεί σθεναρά.
Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»