Συντετριμμένος ο Υπουργός Υγείας: Οι πρώτες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη μετά την ανακοίνωση των νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη

Στο νοσοκομείο Λάρισας, βρίσκεται ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, με την σύγκρουση τρένων. Στην ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους για τους νεκρούς και τους τραυματίες, λύγισε καθώς όπως είπε είναι μια τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς.

Θάνος Πλεύρης: Δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι τραυματίες μας είναι σε καλά χέρια, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό καθώς οι περισσότεροι είναι σε καλή κατάσταση αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι πιο σοβαρά».

Και συνέχισε: «Αντιστοίχως όμως έχουμε 32 νεκρούς οι οποίοι στο σύνολό τους έρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο και είμαστε δίπλα στους συγγενείς που έχουν έρθει εδώ στο νοσοκομείο, τους διαβάζουμε τα ονόματα που έχουμε τους τραυματίες μήπως κάποιος από τους ανθρώπους τους είναι ανάμεσά τους. Παράλληλα, ξεκινάμε την διαδικασία να γίνει αναγνώριση των 32 νεκρών που έχουμε και έχουμε φέρει τους ψυχολόγους να τους στηρίξουν.

Είναι μια τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς. Θα προσπαθήσουμε να γίνει όσο πιο γρήγορα παρόλο που υπάρχουν και πολλές δυσκολίες στο κομμάτι της αναγνώρισης».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»