Συνεχίζει να αθωώνει τον εαυτό του: Το κινητό του 32χρονου που καίει τον βασικό ύποπτο – Το εισιτήριο που έκλεισε μετά την δολοφονία

Σε αναμονή είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων, περιμένουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την γυναικοκτονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το DNA βρέθηκε στα νύχια της 27χρονης ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις εξαιτίας στην κατάσταση της προχωρημένης σήψης στην οποία είχε περιέλθει η σορός.

Έψαχνε τρόπους να εξαφανίσει το πτώμα

Υπενθυμίζεται πως βασικός ύποπτος για την υπόθεση είναι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό. Ο 32χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (27/6) και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση κρατώντας σκληρή στάση.

Ο 32χρονος έχει συλληφθεί και σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπιστεί το άτομο με το οποίο επικοινώνησε μετά τη δολοφονία αφού επιχείρησε να διαφύγει στην Ιταλία. Πρώτα, αναζήτησε απευθείας πτήσεις ενώ στη συνέχεια έκλεισε εισιτήριο στις 3 τα ξημερώματα, το οποίο αγόρασε το πρωί της Δευτέρας, ενώ ετοίμαζε να φύγει το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο ο 32χρονος έψαχνε τρόπους για να εξαφανίσει τη σορό της Αναστάζια και να διαγράψει τα ίχνη του GPS.

Οι προσπάθειες του συντρόφου της Αναστάζια

Ο σύντροφος της Αναστάζια αλλά και η οικογένειά της, το βράδυ που εξαφανίστηκε βίωσαν δραματικές ώρες αγωνίας. Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, η 27χρονη δολοφονήθηκε άγρια μετά τις 11:00 το βράδυ της 12ης Ιουνίου. Την ίδια ώρα ο σύντροφός της σχολούσε από τη δουλειά του και πήγαινε στο μπαρ, όπου είχαν δώσει ραντεβού για να συναντηθούν. Η Αναστάζια, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ, με τον σύντροφό της από την Πολωνία να ξεκινάει να την ψάχνει εναγωνιωδώς χωρίς αποτέλεσμα.

Οι γονείς της 27χρονης, όπως αναφέρει ο Alpha, αποκάλυψαν ότι ο σύντροφος της 27χρονης επικοινώνησε μαζί τους στις 11:30 το βράδυ θέλοντας να μάθει εάν γνώριζαν οι ίδιοι για το πού βρισκόταν η κόρη τους.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα