Συγκλονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλιππίδη «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Η πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έχει απασχολήσει και συγκλονίσει το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ταχθεί υπέρ των θυμάτων και συχνά ζητείται η γνώμη του on και off camera για την υπόθεση αυτή αλλά και γενικώς για το χόρο του θεάτρου και της τηλεόρασης που φαίνεται τελευταία να ξεσκεπάζει περίεργες υποθέσεις.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Συνεχίζεται σήμερα (13/9) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα να φέρνει στο φως μια σειρά από άγνωστα περιστατικά για τον γνωστό ηθοποιό.
Η εκπομπή, Το Πρωινό αποκάλυψε μερικά αποσπάσματα απ’ όσα κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συγκεκριμένα από ένα περιστατικό που είχε γίνει στα παρασκήνια του θεάτρου, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης εκνευρίστηκε μαζί του.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με την σειρά του κατέθεσε σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1:«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”. Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»