Συγκλονίζει ο Μάκης Δελαπόρτας: Τα λόγια του λεπτά λεπτά μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη κάνουν το γύρο του Διαδικτύου

Το μεσημέρι της Κυριακής 18/9, η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας θλίψη με τον θάνατό της.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του Μάρθα Καραγιάννη πέθανε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, ο συγγραφέας ακούστηκε συγκλονισμένος.

Μάκης Δελαπόρτας: Η θλίψη του την ύστατη στιγμή

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Όπως είπε μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός είχε αποφασίσει από πέρσι να μην εμφανιστεί ποτέ κάπου τηλεοπτικά. «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι» πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»