Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: “Διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis, έπεσε το μάτι μου μπροστά στην κόρη μου”

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4”, χθες, Δευτέρα, το μεσημέρι και έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του.

Για την εύρεση της ασθένειας

Ειδικότερα, ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με μυασθένεια Gravis, υπογραμμίζοντας «πριν από 4 χρόνια διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis, ένα νόσημα που παλιά ονομαζόταν βαριά μυασθένεια. Ονομαζόταν βαριά, γιατί αν είχες αυτή την ασθένεια… χαιρετούσες. Αυτό είχε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης που του κρατούσαν τα μάτια με οδοντογλυφίδες. Προκαλεί αδράνεια στους μυς. Είναι μη αναστρέψιμη ασθένεια. Μια μέρα έπεσε το μάτι μου μυϊκά, ψάχναμε για αρκετά χρόνια, δεν το βρίσκαμε. Όταν πέφτει, ασυναίσθητα ανοίγει περισσότερο άλλο. Κάναμε συνέχεια εξετάσεις. Το βρήκαμε πριν 4 χρόνια».

Για την υγεία του:

Και συμπληρώνει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης «ήταν ένα σοκ. Μπήκα κατευθείαν να το ψάξω και έλεγε προσδόκιμο όριο ζωής. Και λες κάτσε να κρατηθώ λίγο εκείνη τη στιγμή. Σκέφτηκα κατευθείαν την κόρη μου. Μου είπαν ότι απαγορεύεται το μπότοξ, καθόλου κούραση. Εγώ άνθρωπος του γυμναστηρίου, της πολλής δουλειάς. Μου είπαν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου, συν μια φαρμακευτική αγωγή κάθε τρεις ώρες. Χτυπάει ένα ξυπνητήρι. Η μεγαλύτερη ευλογία που μου έδωσε ο Θεός… το τρίωρο. Ό,τι και να πάθει ένας άνθρωπος είναι στην ανθρώπινη φύση του να το ξεπερνάει και να είναι δυνατός. Μου έχει αλλάξει τη ζωή».

«Έκανα πολύ καιρό να το διαχειριστώ. Στην αρχή έπεσα σε μία κατάθλιψη. Έχω και μία μανιοκατάθλιψη διεγνωσμένη και γίνεται πόλεμος. Αλλά η Μιχαέλα, η κοπέλα μου, οι γονείς μου με βοήθησαν. Κάθε 1,5 χρόνο έχω μία έξαρση, που μπορεί να νοσηλευτώ. Έχω έρθει και έχουμε κάνει εκπομπή ενώ είμαι σε έξαρση. Γυρίζω από την άλλη, το ελέγχω. Η κόρη μου με είχε δει στο ξενοδοχείο που έπεσε το μάτι μου και της εξήγησα. “Είσαι δυνατός” μου λέει. Είμαι πιο δυνατός από αυτό. Στην αρχή ήταν καταρρακωμένοι όλα. Η Βάσω Μαζωνάκη είναι βράχος. Είναι ωραίο να είσαι τυχερός και να έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου».

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη