Συγκλονίζει ο 20χρονος Στέλιος: «Ένα παιδάκι κρατούσε το πόδι μου, το παίρνω αγκαλιά»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Στέλιου, του 20χρονου, επιβάτη του μοιραίου τρένου στα Τέμπη που ταξίδευε στο βαγόνι τρία. Βγήκε ζωντανός από το τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη, μίλησε στον aplha.

20χρονος Στέλιος: Η συγκλονιστική μαρτυρία

Ο νεαρός ταξίδευε με τη σύντροφό του εξομολογήθηκε πώς έσωσε ένα 5χρονο παιδάκι, παρά το γεγονός ότι ήταν χτυπημένος στο κεφάλι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ακούστηκε ένα μπαμ και πεταχτήκαμε όλοι πάνω. Άλλοι χτυπούσαν, άλλοι φώναζαν, ο κόσμος που καθόταν στη δεξιά πλευρά, πετάχτηκε έξω… Το βαγόνι ήταν σαν να είχε κοπεί στα δύο. Βλέπω τη φίλη μου και την τράβηξα να σωθεί.

Το πόδι μου είχε κολλήσει, δεν είχα καταλάβει τι ήταν. Τότε είδα ότι ένα παιδάκι κρατούσε το πόδι μου… Το παίρνω αγκαλιά, βλέπουμε ένα σπασμένο παράθυρο και πήγαμε από εκεί να βγούμε. Από αυτό το παράθυρο βγήκε όλος ο κόσμος. Στη συνέχεια, πηδήξαμε σε άλλο βαγόνι κι εγώ ρώτησα το 5χρονο που είναι οι γονείς του. Δεν υπήρχε κανένας εκεί

Όταν βγαίναμε από το παράθυρο, βλέπαμε καμένους ανθρώπους και μη αρτιμελείς. Υπήρχε κόσμος που τους είχε πλακώσει το βαγόνι».

Related posts

Έρχεται απότομη αλλαγή στο σκηνικού του καιρού: Το 48ώρο που θα θυμίζει φθινόπωρο – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Πριν ξεψυχήσει τους είπε μόνο μία λέξη: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Ντέμης Γεωργίου, έτσι ειδοποίησε για τον θάνατό της

Συγκλονίζει η κολλητή της Ντέμης: «Θα παντρευόταν σε 2 μήνες, αισθανόταν ότι κάτι θα πάθει»