Συγκλονίζει η Ζωή Κρονάκη: «Ο γιος μου δέχτηκε bullying από ένα παιδί – Όταν το είπα στην δασκάλα έκανε αυτό»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Για τον γιο της και το bullying

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, τον σύζυγό της που γνώρισε με… προξενιό, αλλά και το bullying που δέχθηκε ο γιος της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Θέμη Κανέλλου για το bullying που δέχτηκε από γνωστή τραγουδίστρια.«Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Έμεινα έγκυος στους 8 μήνες της γνωριμίας μας. Από τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια και να γίνουμε γονείς. Ήταν ένα «προξενιό» που έγινε από μια κοινή γνωστή», είπε αρχικά η Ζώη Κρονάκη.

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα και τα παιδιά της, η Ζωή Κρονάκη σημείωσε: «Η κόρη μου είναι 13 ετών, κάνει πρωταθλητισμό. Ο γιος μου είναι 9 χρονών, είναι πιο ευαισθητούλης. Προσπαθούμε οικογενειακώς να τον δυναμώσουμε. Κάποια στιγμή στο νηπιαγωγείο μου είπε πως ένα αγόρι τον ενοχλεί. Εγώ απευθύνθηκα στη δασκάλα και την επόμενη μέρα το παιδί ήρθε με ένα hansaplast στο κεφάλι. Είπα στον σύζυγό μου να πάει να το διαχειριστεί, γιατί εγώ δε ήξερα πώς».

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας