Συγκλονίζει η περιγραφή του κηπουρού για τις τελευταίες στιγμές της 50χρονης: “Βαριανάσαινε αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν”

Tη δική του μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο της 50χρονης γυναίκας στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης έδωσε ο κωφάλαλος κηπουρός Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι της για εργασίες.

Όσα αποκάλυψε

Όπως είπε στο MEGA το απόγευμα της Τρίτης, ο ίδιος δεν είδε και δεν άκουγε τίποτα από την επίθεση γιατί έκανε εργασίες στον κήπο. “Άκουσα ένα γάβγισμα μόνο αλλά νόμιζα πως ήταν μακριά. Πέρασε ένας γείτονας με το αυτοκίνητο και μου έκανε νόημα. Κοίταξα πάνω από τους θάμνους αλλά δεν έβλεπα κάτι. Μου είπε ο γείτονας ”περίμενε εκεί” και έφυγε”.

Συνεχίζοντας είπε πως ο άνδρας επέστρεψε και πυροβόλησε και τότε κατάλαβε πως κάτι έγινε με τα σκυλιά. “Κατέβηκα από τη σκάλα να δω τι γίνεται και από ένα κενό την είδα μπρούμυτα. Τα ρούχα της ήταν σκισμένα. Όταν το είδα αγχώθηκα για το πού είναι τα σκυλιά. Είδα τα δύο να έρχονται, αλλά φοβήθηκαν που με είδαν με το αλυσοπρίονο και έφυγαν. Πήρα ξανά το αλυσοπρίονο μήπως βρω το τρίτο και όταν μπήκα στην αυλή είδα το πτώμα”, είπε.

“Προσπαθούσα να την ξυπνήσω αλλά τα μάτια της ήταν στο κενό. Τα σώμα της είχε πολλές τρύπες, τα παπούτσια ήταν βγαλμένα και φώναζα τα παιδιά της και όταν ήρθαν, άρχισαν να φωνάζουν. Τους έλεγα να μου φέρουν μία κουβέρτα για να μην κρυώνει. Βαριανάσαινε αλλά τα μάτια δεν ανοιγόκλειναν. Τους είπα να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο και εκείνο άργησε μία ώρα. Ήρθε μόνο ο οδηγός, κατέβηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Ήρθε ένα δεύτερο με μία νοσοκόμα και στη συνέχεια και τρίτο και μετά και η αστυνομία. Έπαθα σοκ. Αυτά τα σκυλιά που δάγκωσαν, δεν είναι καλά σκυλιά, είναι δολοφόνοι, δεν είναι εκπαιδευμένα”.

Δείτε το video

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»