Συγκλονίζει η 36χρονη Δάφνη από τα Τέμπη: «Το σκυλί ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε»

Η 36χρονη Δάφνη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, πήρε εξιτήριο την Μεγάλη Πέμπτη.

Η Δάφνη Μπρέλλα βρισκόταν στο βαγόνι 2 του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα. Η είδηση σκόρπισε χαμόγελα τόσο στους δικούς της ανθρώπους, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που παρακολουθούσε με συγκίνηση την πορεία της αποθεραπείας της.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της

«Έπεφταν πάνω μου καύτρες, σκεφτόμουν πως ήταν ένα κακό όνειρο», είπε η κοπέλα στην ΕΡΤ, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση.

Στην συνέχεια ανέφερε: «Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2 πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου η Τάβη ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε».

Δείτε το video

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»