Συγκλονίζει επιβάτης του τρένου: «Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των δίδυμων κοριτσιών»

Ανάμεσα στους επιβάτες, που σώθηκαν από το μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών, μίλησε στην εκπομπή“Live News” για τις στιγμές που έζησε το μοιραίο βράδυ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη.

Η Νατάσα Πέτρου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών λέγοντας πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τις στιγμές που έζησε.

Νατάσα Πέτρου: Η τραγωδία που έζησε μέσα από τα μάτια της

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε και δεν νομίζω μνα το ξεπεράσουμε ποτέ. Εγώ ήμουν με το αγόρι μου στο τέταρτο βαγόνι. Είχαμε καθυστέρηση στο Παλιοφάρσαλα και μετά από 40 λεπτά ξεκινήσαμε. Μετά από λίγο έγινε η σύγκρουση. Δεν θυμάμαι τα λεπτά πριν από αυτό, θυμάμαι μόνο το μπαμ. Στην αρχή, νομίζαμε πως κάτι έπαθε το τρένο, έσπασαν τα τζάμια, άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μετά μας είπαν πως υπάρχει φωτιά και βγήκαμε όλοι έξω».

Είχε δει τις δίδυμες πριν την σύγκρουση, λέγοντας: «Τα δίδυμα κορίτσια τα άκουσα όταν ανέβηκαν και δεν είχε να καθίσουν όλες μαζί. Έτσι, είπαν να πάνε να κάτσουν στο κυλικείο μέχρι τη Λάρισα, που θα κατέβει κόσμος, και να μεταφερθούν μετά. Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς για να μην τα κουβαλάνε. Το πρωί είδα στη τηλεόραση πως ήταν αυτά τα κορίτσια. Είναι τραγικό γιατί θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση τους».

Για το πως βιώνει την καθημερινότητα της, τις τελευταίες ημέρες, ανέφερε: «Κάποιες φορές νιώθω πως ήταν εφιάλτης και δεν είχε συμβεί. Κάποιες άλλες, κλείνω τα μάτια και να ξαναβλέπω τις στιγμές μετά το τράνταγμά. Έκανα μέρες να κοιμηθώ. Νομίζω πως ό,τι και να γίνει, και να φτιάξουν τα συστήματα και όλα, δεν νομίζω να δικαιωθούμε ποτέ. Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν όλα σε αυτή τη χώρα που ζούμε».

Related posts

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη

Κόλαση φωτιάς στη Στιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες 140 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – «Δεν έχουμε νερό»