Συγκλονίζει αδερφή αγνοουμένου στο Βόλο: «Να βρούμε τον αδελφό μου έστω νεκρό – Να τον καθαρίσουμε»

Μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία συγγενή αγνοουμένου της φονικής κακοκαιρίας, έρχεται από την Αγία Αικατερίνη Βόλου από την αδελφή ενός 42χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Τρίτη (05/09).

Στο Open μίλησε η κα. Μαργαρίτα, η οποία ανέφερε ότι έχει βρει μόνο το αμάξι στο οποίο επέβαινε ο 42χρονος αδελφός της με τον 17χρονο γιο του, που πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα και σώθηκε.

Συγκλονίζει η αδερφή αγνοούμενου

Όπως αναφέρει, ο αδελφός της αγνοείται από την Τρίτη. «Σε αυτό το σημείο ήταν το αυτοκίνητο, το μετακινήσαμε δίπλα. Επιμέναμε από την αρχή να έρθει η ΕΜΑΚ, εμείς δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε λόγω του νερού και να ψάξουμε το ποτάμι», λέει η κα. Μαργαρίτα και συνεχίζει με δραματικό τόνο:

«Να έρθουν μηχανήματα. Ξέρω ότι ζωντανό δεν θα τον βρούμε. Να τον βρούμε όμως έστω και νεκρό. Να τον πλύνουμε, να τον καθαρίσουμε, να τον αποχαιρετίσουμε, είναι ο άνθρωπός μας. Σκυλί χάνεται και γίνεται ο κακός χαμός, όχι άνθρωπος».

«Το παιδί βρήκε το παντελόνι του πατέρα του»

Με συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει το πώς κατάφερε να σώσει τη ζωή του, ο γιος του 42χρονου.

«Παρακαλάμε από την Τρίτη, δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα. Εμείς πού να στραφούμε; Ο άντρας μου με τον κουνιάδο μου και τον ανιψιό μου πήγανε μέσα στα ποτάμια και ψάχνανε, το παιδί το ίδιο βρήκε το παντελόνι του πατέρα του. Ούτε είχαν μαζί τους διασώστες, ούτε τίποτα» και συνεχίζει:

«Το παιδί όταν άρχισε και παρασύρονταν με το αυτοκίνητο μαζί με τον αδελφό μου, κατάφερε να ανεβεί στην οροφή του αυτοκινήτου, κάπου πάτησε και ανέβηκε πάνω. Όπως το αυτοκίνητο τσουλούσε με τη μουρη προς τα κάτω, ο αδερφός μου, ήταν πιασμένος από την πόρτα. Μιλούσαν κανονικά. Ξεκίνησε η διαδρομή του αυτοκινήτου και γύρω στα 250 μέτρα βρήκαν δέντρο και το παιδί ανέβηκε πάνω. Μιλούσαν κανονικά και το παιδί τού είπε “μπαμπά κρατήσου έρχομαι να σε βοηθήσω”.

Ο αδερφός μου μόλις κατάλαβε ότι είναι ασφαλές το παιδί, το μόνο που έκανε ήταν να πετάξει το κινητό του για να έχει επικοινωνία και μετά από ένα λεπτό του είπε “δεν αντέχω άλλο” και έφυγε. Και το παιδί τα έβλεπε όλα αυτά. Το μόνο που έκανε επειδή τον έπαιρνε το αυτοκίνητο προς τα κάτω, ήταν να πηδήξει απέναντι σε ένα χωράφι», καταλήγει η κα. Μαργαρίτα.

Δείτε το video

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν