Συγκλόνισε το μήνυμα του σμηναγού της Ομάδας «Ζευς»: Μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατούν ελεύθερες πατρίδες

«Καλημέρα Ελλάδα, μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμή και δόξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα Χρόνια Πολλά!», ανέφερε στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο από το cockpit του μαχητικού αεροσκάφους F-16.

Συγκλονίζει το μήνυμα του πιλότου F -16 «ΖΕΥΣ»

Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική Επέτειο της 28 Οκτωβρίου με ρίγη συγκίνησης για το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «ΖΕΥΣ» που μίλησε στον λαό της πόλης και της Ελλάδας από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Φέτος τον ρόλο του ιπτάμενου επιδείξεων έχει αναλάβει ο σμηναγός Χρήστος – Πάρης Χαρίτος, ο οποίος εκπαιδεύτηκε για τον σκοπό αυτό, έχοντας πάνω από 1600 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16. Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί της πτήσης του αεροσκάφους F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς», έκοψαν την ανάσα όσων βρίσκονταν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όσους την παρακολουθούσαν στην τηλεόραση.

Ο σμηναγός Χρήστος – Πάρης Χαρίτος μιλώντας από τους αιθέρες είπε τα εξής λόγια για την Εθνική μας Επέτειο:

Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Ελλάδα.

Μόνο οι ελεύθερες ψυχές, κρατούν ελεύθερες πατρίδες

Τιμή και δόξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Χρόνια πολλά.

Δείτε το βίντεο με το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου από το F-16

Ποιος είναι ο πιλότος που προκάλεσε δέος την 28η Οκτωβρίου

Ο Σμηναγός Χρήστος – Πάρις (Ι) Χαρίτος εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006 ενώ το 2012 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕ σε αεροσκάφη F-16 Block 52+, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Από το 2013 υπηρετεί στην 340 Μοίρα και έχει περισσότερες από 1600 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σμηναγός Χρήστος Πάρις Χαρίτος εκπαιδεύτηκε για τον σκοπό αυτό, έχοντας πάνω από 1.600 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 1.200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»