Συγκίνηση στο Λαγκαδά: Θερμό χειροκρότημα και συγκινηση για ταμπελοφόρο μαθήτρια με αμαξίδιο

Παρέλαση Λαγκαδάς: Για πρώτη φορά το ΕΠΑΛ Λαγκαδά είχε ταμπελοφόρο μία μαθήτρια με αναπηρία, η οποία κινείται με αμαξίδιο και έστειλε το δικό της μήνυμα ισότητας, αποδεικνύοντας ό,τι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Παρέλαση Λαγκαδάς: Όλοι οι μαθητές έχουν τα ίδια δικαιώματα

Για πρώτη φορά το σχολείο είχε ταμπελοφόρο μαθήτρια με αναπηρία, η οποία κινείται με αμαξίδιο, τη Στυλιανή Αστερίου. Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο διευθυντής του σχολείου, Κωνσταντίνος Τζιώρτζης πρόκειται για μαθήτρια της Α΄ λυκείου και στόχος του σχολείου είναι, παρά τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν, να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι μαθητές σε όλες τις δράσεις.

«Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και να μπορούν σε συμμετέχουν σε παρελάσεις και επιδείξεις», τονίζει ο κ. Τζιώρτζης.

Εξαιρετικά χαρούμενοι ήταν φυσικά τόσο η μαθήτρια όσο και οι γονείς της. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο πατέρας της μαθήτριας στη Voria.gr, Δημήτρης Αστερίου, ήταν η πρώτη φορά που κατάφεραν να καμαρώσουν την κόρη τους σε μαθητική παρέλαση.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»