Συγκινεί ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας: «Τα όνειρά της σταμάτησαν, να μην λείψουν άλλα παιδιά από τους γονείς τους»

Η τραγωδία στα Τέμπη, έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, όταν 57 άνθρωποι -στην πλειονότητά τους φοιτητές- έχασαν την ζωή τους, μέσα στα βαγόνια του Intercity 62.

Ανάμεσα στα θύματα και η Αναστασία Παπαγγελή, φοιτήτρια της Γεωπονικής ΑΠΘ, που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τους γονείς της το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

Πατέρας Αναστασίας: Όσα είπε για την κόρη του

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχει αρχίσει για εμάς ένας Γολγοθάς που θα πρέπει να ανέβουμε. Δεν τρώμε, δεν κοιμόμαστε. Έχω άλλα 3 παιδιά, η Αναστασία ήταν το δεύτερο παιδί μου. Ένα παιδί χαμογελαστό, με όνειρα» .

«Η Αναστασία επέβαινε στο βαγόνι 3 στην θέση 12. Ανεβοκατέβαινε συχνά γιατί σπούδασε στην Θεσσαλονίκη. Είχε βρει φίλους και ήθελε να κάνει αργότερα μεταπτυχιακό στην Ολλανδία και να ζήσει εκεί. Όμως τα όνειρά της σταμάτησαν στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:20 το βράδυ».

Ο κύριος Ηλίας εξήγησε πως δεν έχουν δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη από κανέναν αρμόδιο, παρά μόνο από φίλους και συγγενείς. «Μόνο το βράδυ που μείναμε στο ξενοδοχείο, στην Λάρισα, υπήρχε μία ομάδα και μας έδωσαν το τηλέφωνο ενός ψυχιάτρου» επεσήμανε.

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: «Ελπίζω να μην λείψουν άλλα παιδιά από τους γονείς τους. Αισθάνομαι κενό για όλο αυτό που μας συμβαίνει».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα